Frivilligcentralen Svängrummet

Frivilligcentralen Svängrummet är en öppen mötesplats för ALLA.Vi har pågående grupper och arrangemang som startatspå initiativ av våra besökare.

Vad är en Frivilligcentral?

Först och främst en mötesplats för vardaglig medmänsklighet. Vi samordnar och förmedlar kontakter mellan människor, skapar förutsättningar för att utveckla informella nätverk i närområdet.

Frivilligcentralen speglar stadsdelen. Det är besökarna som formar innehållet utifrån behov, intresse och färdigheter.Vi vill medverka till att skapa glädje, gemenskap och trygghet.

Har du någon hobby eller ett intresse som du vill dela med dig av eller fördjupa? Alla idéer är hjärtligt välkomna!

VÄLKOMMEN MED – DET ÄR DU VÄRD!
Bakom Frivilligcentralen Svängrummet står:
SDN Askim-Frölunda-Högsbo,
Göteborgs resursnämnd för frivilligarbete
och Flatåskyrkans församling.

Aktuellt program

Här finns sommarens programblad:

Svängrummets Akvarellkort

Korten säljs till förmån för Frivilligcentralen Svängrummet.

Vill du vara med och stödja Svängrummet?

Aktiviteterna på Frivilligcentralen Svängrummet är många under veckorna. Det kan vara allt från att bara komma hit och ta en kopp kaffe och prata en stund till att vara engagerad i grupper, lyssna på föredrag, kanske vara frivilligledare, laga mat, planera en utflykt eller fest.

Det är besökarna själva som bestämmer aktiviteterna utefter intresse och behov. Tillsammans skapar vi gemenskap, glädje och trygghet.

Det kostar inget att vara med hos oss men du får gärna stödja verksamheten genom att betala en frivillig gåva på 100 kr per år. Du sätter då in pengarna på bankgiro 492-3165 eller Swish 123-218 48 93. Märk insättningen Gåva Frivilligcentralen.