Välkommen till
Equmeniakyrkan i Hallstahammar

– En kyrka för hela livet, med Jesus i centrum –

Nyheter

Kalender

Equmeniakyrkan

Tacofredag

Ungdomskväll med olika aktiviteter.

Equmeniakyrkan

Gudstjänst med luciatåg

Tredje söndagen i advent – Bana väg för Herren Stina Hellström och Paulina Dahlgren leder ett luciatåg för barnen. Alla barn får vara med!!! David Wedegård.

Equmeniakyrkan

Morgonbön

Under terminerna samlas de som vill kl 09:00 på onsdagar i kyrkan för en andakt inför dagen. Vi ber efter en förberedd ordning – enkla böner att fästa sina tankar vid – sjunger någon sång och lämnar öppet för frihet med det som ligger på allas hjärtan. Man deltar efter…

Prenumerera på församlingens nyhetsbrev

Utskick till din e-post

Genom vårt nyhetsbrev får du en inblick i vad som pågår i församlingen, aktuell och viktig information om det som ligger framför och kanske några tankar om tro. Skriv gärna upp dig för att få nyhetsbrevet i din inkorg i rutan här intill! Läs gamla nyhetsbrev här!

Prenumerera

* Obligatorisk

Be för mig

Skriv ner din bön här. Det kan handla om precis allt. Varje vecka kommer vi att tända ljus och be för det du vill att vi ska be för. Inga meddelanden sparas!

Kyrkan på Instagram

Välkommen på söndag (4/12) kl 11:00!

MISSA INTE!! Imorgon, lördag kväll kl 18:00, kommer Josef Tingbratt med band och spelar i Equmeniakyrkan. Lyssna gärna på Josefs nya julsång på Spotify. Länk i bio!

Varmt välkommen att delta i första adventsgudstjänst på söndag kl 11:00. 🕯

Nyhetsbrev v.47 – Vi tänder ett ljus i advent
Länk till nyhetsbrevet i bio.

PÅ SÖNDAG (13 nov) kl 11:00 firar vi en mässa med mycket sång och musik. Mässan har skrivits av Stefan Silversten som också leder kören Corazon. David Wedegård predikar. Välkomna!

På grund av sjukdom så blir det förändringar i morgondagens gudstjänst (23/10). Det blir ingen familjegudstjänst utan vi samlas istället för bön, sång och nattvard. Välkommen kl 11:00!

Equmeniakyrkan nationellt