Välkommen till
Equmeniakyrkan i Hallstahammar

– En kyrka för hela livet, med Jesus i centrum –

Nyheter

Kalender

Equmeniakyrkan

Café Mötesplatsen

Välkommen till Café Mötesplatsen. Här önskar vi skapa en plats för möten, möten mellan människor – Vem du än är, var du än kommer ifrån! Hit kan man komma för att träffa vänner, träna på att prata svenska, samtala över en kopp te eller kaffe. Hit kan hela familjen följas åt. För…

Equmeniakyrkan

Gudstjänst

Jungfru Marie bebådelsedag – Guds mäktiga verk Sara Forslund, pastor i Sorbykyrkan Munktorp, predikar. David Wedegård och Christina Perez spelar och sjunger. Alla välkomna på fika efter gudstjänsten!

Equmeniakyrkan

Morgonbön

Under terminerna samlas de som vill kl 09:00 på onsdagar i kyrkan för en andakt inför dagen. Vi ber efter en förberedd ordning – enkla böner att fästa sina tankar vid – sjunger någon sång och lämnar öppet för frihet med det som ligger på allas hjärtan. Man deltar efter…

Prenumerera på församlingens nyhetsbrev

Utskick till din e-post

Genom vårt nyhetsbrev får du en inblick i vad som pågår i församlingen, aktuell och viktig information om det som ligger framför och kanske några tankar om tro. Skriv gärna upp dig för att få nyhetsbrevet i din inkorg i rutan här intill! Läs gamla nyhetsbrev här!

Prenumerera

* Obligatorisk

Be för mig

Skriv ner din bön här. Det kan handla om precis allt. Varje vecka kommer vi att tända ljus och be för det du vill att vi ska be för. Inga meddelanden sparas!

Kyrkan på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins
Error: There is no connected account for the user 17841436341230424.

Equmeniakyrkan nationellt