Välkommen till
Equmeniakyrkan i Hallstahammar

– En kyrka för hela livet där mötet med Jesus Kristus förvandlar mig, dig och världen –

Vecka Evenemang

Prenumerera på församlingens nyhetsbrev

Utskick till din e-post

Genom vårt nyhetsbrev får du en inblick i vad som pågår i församlingen, aktuell och viktig information om det som ligger framför och kanske några tankar om tro. Skriv gärna upp dig för att få nyhetsbrevet i din inkorg i rutan här intill!

Prenumerera

* Obligatorisk

Be för mig

Skriv ner din bön här. Det kan handla om precis allt. Varje vecka kommer vi att tända ljus och be för det du vill att vi ska be för. Inga meddelanden sparas!

Kyrkan på Instagram

TACOFREDAG = Det här tror vi blir riktigt bra! Kom och avsluta veckan med tacos och lek. Vi kör en gång i månaden under vårterminen med start nästa fredag (28 jan). Övriga datum hittar du på hemsidan, länk i bio. För barn födda 2013 eller tidigare.

PÅ ONSDAG KL 09:00 kör vi igång igen med morgonandakter i kyrkan. Vi följer en enkel ordning med både skrivna böner och tillfälle för fri bön och någon sång. Har du aldrig bett en bön i ditt liv? Spelar ingen roll! Du deltar utifrån dina förutsättningar. Välkommen!

Tyvärr måste vi meddela att lördagens Tikva och frukost är inställt på grund av sjukdom. Förhoppningsvis kan vi återkomma med ett annat datum senare i vår.

VÄLKOMMEN till vår internationella mötesplats. Läs mer på vår hemsida. Länk i bio.

Herren välsignar dig och beskyddar dig. Herren låter sitt ansikte lysa över dig och visar dig nåd. Herren vänder sitt ansikte till dig och ger dig av sin fred och frid. I Faderns och Sonens och den heliga Andens namn. Amen!

Detta är vad julen handlar om!
Kom och lyssna till julevangeliet – om krubban, det lilla barnet och två oroliga föräldrar. Ekumenisk familjegudstjänst med Svenska kyrkan kl 10:00 i Equmeniakyrkan. Marjatta Ericson, Stina Hellström, Sinikka Honkanen, David Wedegård m.fl.

17 DEC FREDAG 17:00-19:00
Välkommen in i kyrkan en stund för enskild andakt. Sätt dig i bänken, fäst din blick på något i kyrkan, be en bön, tänd ett ljus. Gud vet vad du behöver. Rikta din uppmärksamhet på Gud, istället för alla göranden. En liten stund, ett kort avbrott i vardagen när vi närmar oss jul.

OM EXAKT EN MÅNAD provar vi Tikva i kyrkan. Den 15 januari är du välkommen till en lugn lördagmorgon som gör gott för både kropp och själ. Start kl 9:00 med Tikva och därefter gemensam frukost. ANMÄLAN och mer info genom länken i bio.

Equmeniakyrkan nationellt