Kyrkokonferens i Göteborg 14-18 aug

14–18 augusti, Svenska Mässan, Göteborg

Välkommen på konferensen
On the Move! 

I augusti har Equmeniakyrkan den stora glädjen att vara värdar för World Methodist Conference i Göteborg! Konferensens tema är On the Move och vill utmana och påminna om att vi som kyrka är i rörelse och att vi är det tillsammans! 

Samtidigt tar vi detta unika tillfälle i akt att integrera Equmeniakyrkans kyrkokonferensförhandlingar som en del av ”On the move”. Detta innebär att vi kommer att ha gudstjänster, seminarier och andra aktiviteter tillsammans med alla deltagare på konferensen varvat med våra egna kyrkokonferensförhandlingar. 

Konferensen är internationell och det talade språket är engelska. Tolkning till svenska och andra språk kommer erbjudas. Konferensens program är samma för alla förutom vissa pass då Equmeniakyrkans förhandlingar äger rum. 

Välkommen med på en unik händelse där människor från olika metodistsamfund från hela världen kommer till oss och Svenska Mässan i Göteborg! Tillsammans möts vi till mäktiga gudstjänster, intressanta bibelstudier, spännande seminarier och mycket annat. 

Passa på att besöka gudstjänster och seminarier. Kanske du vill vara volontär och hjälpa till? Anmäl dig då på hemsidan.

Vi kommer inte ha någon gudstjänst i Equmeniakyrkan Kungälv söndagen den 18 augusti. Då hänvisar vi till ordinationsgudstjänsten kl 10.00 på konfernsen. Larsse Svensson predikar.

Här hittar du all information.