Skidresan i Åre!

Observera

Denna text publicerades första gången den 27 januari, 2016. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Hallå Hallå!

Träningsvärken i benen går ej att beskriva, men jag kan säga att helgen har varit så sjukt härlig. Mycket skratt, härliga vurpor,och underbar gemenskap.

Den 21-24 Januari var vi 19 tonåringar och ledare som begav oss upp till Åre för att få några dagar härligt skidåkning! Det var verkligen underbart väder.

Fredagen bjöd på strålande sol och några – grader, Vädret var alltså toppen för en underbar dag i backen, några höll sig till dom pistade backarna, några skogen, några körde lite fel och hamnade på kalfjället i en avstängd backe.. och någon hamnade på max i åreby. Vi hade dock humöret på topp ändå, ledarna tyckte dock det var konstigt att kl 10 en fredagkväll så var det knäppt tyst i fjällgårn och alla tonåringarna låg och sov!

Lördagen var det tyvärr lite sämre väder, med snöfall och dimma.. Men vad gjorde det? Vi var i backen ändå och vi hade det väldigt kul, Kvällen bjöd på sällskapsspel där en viss ungdomsledare tog hem segern! (Sjukt nöjd)

Söndagen vart det en halvdag innan vi satt oss i bilen och var påväg hem till Östervåla igen efter en underbar helg.

Vi har haft en underbar helg, och jag vill tacka alla som varit med och alla som har bett för oss!

Glid i frid, tjäna herren med glädje!

/ Chrille, Ungdomsledare

åre