Scouterna

Hej scouter! Lördag12 juni blir det en scoutdag vid spännande Alderängarna på vägen mot Mora. Avfärd från Salem 9:30. Obs! Den ändrade tiden för att vi ska hinna med lite mer under förmiddagen.

Utrustning: kläder efter väder, stövlar eller kängor och liten ryggsäck med regnkläder, matsäck till förmiddagen, dryck för dagen, solskydd och myggmedel samt kniv om du har. Med parerstång! Hoppas att just du hänger med! Anmäl gärna gärna om du kommer så att vi vet hur mycket korv vi behöver. Gå in på vår Facebooksida Scout i Älvdalen eller ring. 😃 Kersti 072-7211460 eller Mathilda 073-8412321

Naturligtvis följer vi rekommendationerna för fritidsaktiviteter. Folkhälsomyndigheten är tydliga med att fritidsaktiviteter är viktiga. Man måste dock genomföra dessa på ett säkert sätt, och det gäller självklart även vår verksamhet.

Sedan den 4 februari har Regeringen sagt att fritidsaktiviteter för barn födda 2002 och senare är okej, så länge de genomförs på ett säkert sätt som minimerar risk för smitta. Den 14 december 2020 uppdaterades Folkhälsomyndighetens allmänna råd, bland annat kring aktiviteter för barn födda 2004 och tidigare. Ska man genomföra fritidsaktiviteter för dessa barn bör man:

1. hålla avstånd till varandra

2. inte dela utrustning med varandra

3. när det är möjligt genomföra aktiviteten utomhus

4. undvika gemensamma omklädningsrum

5. resa till och från aktiviteten individuellt

6. utföra aktiviteten i mindre grupper

Som alltid är det av yttersta vikt att hålla god handhygien, undvika nära kontakt med sjuka människor samt att stanna hemma när du är sjuk för att undvika att smitta andra.

Terminsavgiften för scouterna är 50 kr. Betalas in på pg. 796774-8. Ange scoutens namn och personnummer.
Scoutskjorta/tröja kan beställas på www. scoutshop.se (Halsduk, sölja och märken delas ut av kåren vid invigning) Vi får återbäring på alla köp om ni klickar på Älvdalens Baptisters Ungdom som er scoutförening.

Följ oss också på
Scout i Älvdalen på Facebook