Scouterna

VÄLKOMMEN TILL ÄLVDALENS BAPTISTSCOUTKÅR!

Hej alla scouter och föräldrar! Vi börjar scouthösten med en hajk 30/9 -1/10 för er lite äldre, det vill säga ni som går i sexan och uppåt. Det blir en riktigt spännande hajk i södra Dalarna med bland annat en tur i Äventyrsgruvan i Hästberg. Vi kommer att vara tillsammans med Fridhemskyrkans scouter igen som ni ju känner nu. Redan nästa måndag kväll den 28/8 blir ett första tillfälle att träffas och hjälpas åt att jobba in lite pengar till det här äventyret som kommer att kosta lite mer än vanliga hajker. Då åker vi till Mora och rensar bort Jättebalsaminer, stora blommor som helst ska stoppas från att sprida sig. Det blir ca två timmars jobb och vi åker från Älvdalen kl 17. Mer information om hajken kommer senare men vi behöver få svar så fort som möjligt om vilka som kan följa med den 28/8. Ju fler desto bättre eftersom vi får betalt per scout och timme!

Vi planerar fler äventyr i höst för både yngre och äldre, bland annat kommer vi att få prova smide. Vi återkommer om det!

Terminsavgiften är 50 kr. Betalas in på pg. 796774-8. Ange scoutens namn och personnummer.

Scoutskjorta/tröja kan beställas på

www. scoutshop.se (Halsduk, sölja och märken delas ut av kåren vid invigning) Vi får återbäring på alla köp om ni klickar på Älvdalens Baptisters Ungdom som er scoutförening.

För mer info ring: Kersti 072-7211460 eller Mathilda 073 – 8412321   

Scout i Älvdalen på Facebook