Equmenia Söderhamn

Observera

Denna text publicerades första gången den 21 januari, 2019. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.


Tisdagar udda veckor (förutom de veckor då Kantarellen har ledigt) fortsätter vi med Äntligen tisdag! – matlagning, mat och gemenskap för alla åldrar. Precis som tidigare anmäler du dig senast vid lunchtid dagen innan genom att tacka ja, och meddela antal vuxna och barn (samt eventuella allergier) i evenemangets kommentarsfält. Självklart är det inget krav på att vara med i Kantarellen för att få vara med på Äntligen tisdag! Alla är välkomna.

Hur blir det med TisdagsChill då, undrar du? Jo, så här har vi tänkt: Vi träffas udda veckor i SMU-gården för att ’tisdags-chilla’. Exakt vad det innebär bestämmer vi från gång till gång, men det kan till exempel innebära att fika, baka chokladbollar, spela spel, poppa popcorn och bara prata och mysa, lyssna på musik, spela pingis, eller något annat lugnt och kul. Vi smyger igång med drop-in från 18:30 och framåt, och håller på ungefär fram till 20:30. Den som vill kan ta med en läxbok, så kan man göra klart allt sånt innan man lutar sig tillbaka och bara chillar.