bön

BÖN

Har du en längtan att närma dig Gud i bön men vet inte riktigt hur du ska bete dig? Varför inte också prova med några av bönerna kring Frälsarkransen?

Vi tror att Gud både vill lyssna och svara på bön. Men ibland kan man behöva lite hjälp på traven och ibland kan det vara skönt att få prata med och be tillsammans med någon annan.

HÖR AV DIG TILL OSS

Vill du be tillsammans med någon eller kanske att någon ber för dig? Kontakta oss. 

Direktnummer för vårt team hittar du här

SKICKA IN DITT FÖRBÖNSÄMNE

Du kan också skicka ditt böneämne direkt till oss till bon@equmeniasoderhamn.se eller tala in ett röstmeddelande på 0270-411 77. Tala om ifall du vill att vi om möjligt läser upp ditt böneämne i bönesamlingen eller gudstjänsten eller om du vill att det endast tas med i tyst bön. Du kan givetvis vara anonym om du vill.

PERSONLIGT SAMTAL

Går du och bär på saker som du behöver prata om med någon? I vår församling och ungdomsförening finns anställda, medlemmar, och vår pastor som gärna pratar med dig. Vår pastor har dessutom absolut tystnadsplikt. Du kan också bli hänvisad vidare om det finns andra personer som skulle kunna hjälpa dig bättre. Du hittar alla våra kontaktuppgifter och direktnummer här: Vårt team.