En kyrka för hela livet

– där mötet med Jesus Kristus förvandlar mig, dig och världen –

Välkommen hem!

Oavsett om du är ung eller gammal, kristen, icke-kristen eller osäker är du välkommen att vara med och delta i vår kyrka. Vi vill vara en kyrka för hela livet – där mötet med Jesus Kristus förvandlar – mig, dig och världen. Vi vill vara en kyrka utan väggar, en inkluderande gemenskap, en fristad här mitt i vår egen stad och till jordens yttersta gräns. Vår längtan är att du kan få upptäcka ett hem ibland oss i vår gemenskap.

Under rubriken ”Om oss” kan du bekanta dig lite mer med oss. Under rubriken ”Var med” hittar du ett och annat om vad vi har för oss och hur du kan vara med på många olika sätt.

Har du frågor eller vill du att vi kontaktar dig? Tveka inte att höra av dig!

Följ oss på Facebook Instagram

Välkommen på torsdag till BBB där vi kommer börja läsa Efesierbrevet tillsammans.

2 0

Välkommen på Kalasgudstjänst nu på söndag. En gudstjänst som är särskilt riktad till barnfamiljer men inbjuder alla. Den första halvtimmen är barnen med för att sedan gå iväg och fiska fiskdamm, fika och leka medan de äldre avslutar gudstjänsten med bön och ett längre sändningsord. Välkommen!

1 0

Välkommen på vårkonsert!

3 0

Vi kommer gå igenom hur man använder hjärtstararen som finns i kyrkan och som också kommer finnas under sommaren på Källvik

3 0

Knytkalas med matpajer. Dricka och andra tillbehör kommer finnas i kyrkan. Roligt om du som kan spela instrument vill ta med och spela ihop i ett allsångsband. Det räcker med att du kan några ackord.

7 1

Välkommen till Equmeniakyrkan Söderhamn!!

7 0

Välkommen på Gudstjänst

1 0

Välkommen på påskdags och kalasgudstjänst! Barn som vuxna!

6 0

Vad kan gömma sig i detta paket? Snart i Equmeniagården!

4 0

På torsdag i samband med Öppen kyrka erbjuds också en stund av öppet samtal om hur vi känner just nu kring de kriser vi befinner oss i. Särskilt fokus kommer vara Kriget i Ukraina samt Klimatnödläget. Efter en kort stilla stund i kyrksalen kan vi som vill gå in i Lilla salen och samtala kring fikaborden.

4 0

Babysång under våren i Equmeniakyrkan Söderhamn, välkommen med din anmälan eller att sprida vidare informationen. "Sången blir ett verktyg för att stärka relationen mellan förälder och barn, en gemensam aktivitet, en inskolning för barnet i vår traditionella sångskatt och en rolig stund både för förälder och barn."

9 0

Varje onsdag 10:00-12:00
Vi samlas och pratar om olika ämnen, vilket ger alla en möjlighet att öva på det svenska språket på ett naturligt sätt.

Vi bjuder på fika.

Önskemål: är att Du skall vara vaccinerad – både för Din och vår skull. Samt att Du stannar hemma om Du är förkyld eller har feber.

Språkcaféet är för vuxna – ej för barn.

VÄlkommen!

5 1

Vi äter tillsammans på tisdagar. För alla åldrar välkommen!

3 0

En bild från söndagens Kalasgudstjänst. Här sjunger vi vår inbjudanssång Känn dig hemma. Vi fick oxå besök av professor Axel och lära oss om Guds mäktiga verk. Efteråt fick alla barn fiska upp sitt fika i fiskdammen.

18 0

Välkommen på söndag!

3 0

Det finns för närvarande inga kommande händelser i kalendern.

Equmeniakyrkan nationellt