En kyrka för hela livet

– där mötet med Jesus Kristus förvandlar mig, dig och världen –

Välkommen hem!

Oavsett om du är ung eller gammal, kristen, icke-kristen eller osäker är du välkommen att vara med och delta i vår kyrka. Vi vill vara en kyrka för hela livet – där mötet med Jesus Kristus förvandlar – mig, dig och världen. Vi vill vara en kyrka utan väggar, en inkluderande gemenskap, en fristad här mitt i vår egen stad och till jordens yttersta gräns. Vår längtan är att du kan få upptäcka ett hem ibland oss i vår gemenskap.

Under rubriken ”Om oss” kan du bekanta dig lite mer med oss. Under rubriken ”Var med” hittar du ett och annat om vad vi har för oss och hur du kan vara med på många olika sätt.

Har du frågor eller vill du att vi kontaktar dig? Tveka inte att höra av dig!

Följ oss på Facebook Instagram

Tisdagsträff där vi får lyssna till Jakob Nordström som berättar om sitt hantverk och visar bilder. Servering.

5 0

Den 7 september 2022 startar vi återigen vårt Språkcafé i Equmeniakyrkan Söderhamn.

Vi träffas på onsdagar klockan 10-12.

Vi samlas och pratar om olika ämnen, vilket ger alla en möjlighet att öva på det svenska språket på ett natuligt sätt.

Vi bjuder på fika.

Önskemål är att Du skall vara vaccinerad – både för Din och vår skull. Sant att Du stannar hemma om Du är förkyld eller har feber.

Språkcaféet är för vuxna – ej för barn.

Välkommen!

Ansvariga för Språkcaféet i Equmeniakyrkan
070-381 4740

9 1

Välkommen på Vernissage i Equmeniakyrkan Söderhamn på torsdag. Mats Jonsson inleder vår tema månad som heter Skapelsetid med med sin utställning "att förundras inför skapelsen". Välkommen gammal som ung 18:30.

8 0

Välkommen på den sista idrottskvällen för alla åldrar. Kom med och dela detta. Vi bjuder på korv och bröd.

3 0

Välkommen till Källvik!

2 0

Vi inbjuder till fika i vår trädgård (som ligger bredvid equmeniakyrkan) nu på söndag 11-12. Kom och dela glädjen över att det är sommar och att vi kan mötas. Många glada sommarhälsningar från Oskar och Elina Skarin med familj.

6 4

Välkommen på Nattvardsgudstjänst, vi har också barnsamlingen Equmeniakyrkan Junior där vi lyssnar, pysslar och leker. Efter så är det servering.

3 0

Välkommen till fortsättningen på vår läsning av Efesierbrevet. Läsningen fortsätter i kapitel 2.

2 0

Equmenia bjuder in till idrottskväll för alla åldrar på Källvik nu på fredag kl. 18. Kom med! ⚽️🏐🏸🥅🤾🏼‍♀️🏊🏾‍♂️ Och vi grillar en stund efteråt sen. Vi ordnar det, kom du bara!

1 0

Hej vi kommer i equmeniakyrkan starta en kurs i vardagsteknik. Har du funderingar eller vill lära dig mer om mobiltelefonen, datorer, sociala medier, hur man kan använda internet. Välkommen att delta. Ingen anmälan behövs, ta med din mobiltelefon.

4 0

På onsdag är det sista språkcafé innan sommaren. Vi träffas vid kyrkan 10:00 och åker ut till Källvik, (kyrkans sommargård) och har vår avslutning där. Vi samåker i bilar, är tillbaka 12:00.

3 0

Välkommen på torsdag till BBB där vi kommer börja läsa Efesierbrevet tillsammans.

2 0

Välkommen på Kalasgudstjänst nu på söndag. En gudstjänst som är särskilt riktad till barnfamiljer men inbjuder alla. Den första halvtimmen är barnen med för att sedan gå iväg och fiska fiskdamm, fika och leka medan de äldre avslutar gudstjänsten med bön och ett längre sändningsord. Välkommen!

1 0

Välkommen på vårkonsert!

3 0

Idag plockas den havtorn som fåglarna inte har ätit upp. Tanken är att ni ska kunna få smaka på den i glassen i sommar!

Nu går sommaren mot sitt slut. På lördag den 27/8 har vi Lyskväll på Källvik och avslutar därmed vårt sommarprogram där. Kom, delta och umgås. Servering mellan 19:00-20:00.
20:00 "Alltid Nära" sång och musik med Ylva och Mikael Timan-Olofsson.
Välkommen!

Ikväll är det partidebatt på Källviks sommarhem. Vi börjar 18:00 så du hinner komma och lyssna Du också!

Passa på att besöka Källvik idag! Det är idag sista dagen för den här sommaren som serveringen håller öppet, kom och njut av gott, hembakat fika, god glass, sol och havsbad!

Vår egna kulglass har strykande åtgång! Idag hade vi en ny smak – Dulche de leche, den tog nästan slut! Imorgon introducerar vi laktritsrippel. Kom och testa! 😋🍨

Snart slår vi upp portarna för dagen. I dag är det perfekt väder för en kopp te eller kaffe med hembakat fikabröd eller hemgjord kulglass och fin utsikt över Söderhamnsfjärden. I dag finns en ny glassort som måste provas: Dulce de leche.

PS. Vi tog med lite spel från spelhyllan därhemma. Ta med en kompis och prova gärna ett spel! I mån av tid hjälper vi gärna till att förklara reglerna.

Kom och värm dig på Källviks sommarhem! Vi har öppet!

Bäst att sätta på mer kaffe!

Varm dag och källvik har öppet! Varför inte komma förbi och fika. Kanske kladdkaka med grädde?😋Våfflor gräddas mellan 12 – 15 idag, passa på! 🤩

Välkommen till ett soligt Källvik, inte ett moln på himlen. Och snart så kommer doften av våfflor sprida sig över området. Passa på att gå vår tipsrunda på temat djur och natur. Vill man så kan man bada. Vattnet är uppfriskande. Vi ses här!

Fralla med ost, sallad, gurka & paprika står numera också på menyn 🤩

Källviks hemgjorda kulglass är tillbaka! Nu kan du välja mellan 4 olika sorter, se bilden 🍦

Varje kommande tisdag i Juli säljer vi våfflor mellan klockan 12 – 15 här på källvik!
Vi sätter även upp en tipsrunda. Och om du klarar alla frågor så får du en våffla me sylt och grädde 😋

Välkommen till Källvik!

Det finns för närvarande inga kommande händelser i kalendern.

Equmeniakyrkan nationellt