KÄLLVIK SOMMARHEM

På väg ut mot Söderhamns vackra skärgård ligger Källvik sommarhem, som ägs och drivs av Equmenia och Equmeniakyrkan Söderhamn. Här har Du möjlighet att i en alkoholfri miljö bo vid havet, bada, fika, fiska, fira gudstjänst, motionera, lyssna på musik, paddla eller bara finnas till.

Uthyrning/bokning Hos oss kan du boka lokal, hyra stuga eller campingplats i alkoholfri miljö alldeles intill Söderhamnsfjärden.

Program Under sommaren anordnar Equmenia och Equmeniakyrkan vanligtvis en del aktiviteter på Källvik, allt ifrån läger, idrottskvällar, lyskväll, programkvällar och gudstjänster. För information om vad som händer hänvisar vi till hemsidan, programblad och sociala medier.

Följ Källvik på Facebook

Idag plockas den havtorn som fåglarna inte har ätit upp. Tanken är att ni ska kunna få smaka på den i glassen i sommar!

Nu går sommaren mot sitt slut. På lördag den 27/8 har vi Lyskväll på Källvik och avslutar därmed vårt sommarprogram där. Kom, delta och umgås. Servering mellan 19:00-20:00.
20:00 "Alltid Nära" sång och musik med Ylva och Mikael Timan-Olofsson.
Välkommen!

Ikväll är det partidebatt på Källviks sommarhem. Vi börjar 18:00 så du hinner komma och lyssna Du också!

Passa på att besöka Källvik idag! Det är idag sista dagen för den här sommaren som serveringen håller öppet, kom och njut av gott, hembakat fika, god glass, sol och havsbad!

Vår egna kulglass har strykande åtgång! Idag hade vi en ny smak – Dulche de leche, den tog nästan slut! Imorgon introducerar vi laktritsrippel. Kom och testa! 😋🍨

Snart slår vi upp portarna för dagen. I dag är det perfekt väder för en kopp te eller kaffe med hembakat fikabröd eller hemgjord kulglass och fin utsikt över Söderhamnsfjärden. I dag finns en ny glassort som måste provas: Dulce de leche.

PS. Vi tog med lite spel från spelhyllan därhemma. Ta med en kompis och prova gärna ett spel! I mån av tid hjälper vi gärna till att förklara reglerna.

Kom och värm dig på Källviks sommarhem! Vi har öppet!

Bäst att sätta på mer kaffe!

Varm dag och källvik har öppet! Varför inte komma förbi och fika. Kanske kladdkaka med grädde?😋Våfflor gräddas mellan 12 – 15 idag, passa på! 🤩

Välkommen till ett soligt Källvik, inte ett moln på himlen. Och snart så kommer doften av våfflor sprida sig över området. Passa på att gå vår tipsrunda på temat djur och natur. Vill man så kan man bada. Vattnet är uppfriskande. Vi ses här!

Fralla med ost, sallad, gurka & paprika står numera också på menyn 🤩

Källviks hemgjorda kulglass är tillbaka! Nu kan du välja mellan 4 olika sorter, se bilden 🍦

Varje kommande tisdag i Juli säljer vi våfflor mellan klockan 12 – 15 här på källvik!
Vi sätter även upp en tipsrunda. Och om du klarar alla frågor så får du en våffla me sylt och grädde 😋

Öppet för alla Under sommarhalvåret står Källvik öppet för alla. Hit kan du komma när du vill för att bada, fika, fiska, motionera eller bara finnas till. Under sommarsäsongen får du gärna komma hit och spela volleyboll eller fotboll, och nere vid vattnet finns en grillplats som du får låna. 

För allas trevnad ber vi dig att respektera några enkla förhållningsregler:

  • Grundregel: Visa hänsyn och försök lämna utrymme åt alla.
  • Grillplatsen, fotbollsplanen och volleybollplanen får inte användas under gudstjänster och andra samlingar eller när Källvik är abonnerat. Sommarens program, med tider för olika samlingar och uthyrningar, hittar du i Equmeniakyrkans kalender eller via länken ovan.
  • Grillen får inte tändas om allmänt eldningsförbud råder. (Om du har abonnerat gården, rådgör med uthyraren.)
  • Tänk på att våra toaletter normalt sett är låsta då kiosken inte är öppen.
  • Lämna platsen i minst lika gott skick som den var i när du kom. Papperskorgar finns uppsatta på flera ställen, och vid ekonomibyggnaden (närmast volleybollplanen) finns en behållare för källsortering.
  • Vi värnar om Källvik som en alkohol- och drogfri miljö. Om du röker, tänk på att visa hänsyn mot omgivningen och att inte slänga fimpar på marken.

Kiosk och café Läs mer på vår Facebook-sida om öppettider för kiosk och café.

Betalningar I kiosken och cafeterian kan du betala kontant eller med swish. Swishnumret till Källvik och Equmenia Söderhamn är 123 380 19 58. Märk betalningen Servering Källvik eller Kiosk Källvik. På grund av höga bankavgifter ber vi dig att lägga på 1 kr vid betalningar under 50 kr.

Vid servering i samband med gudstjänster och andra sammankomster kan du också betala kontant eller med swish, men då till ett annat swishnummer (Equmeniakyrkan Söderhamn): 123 629 71 47. Märk betalningen Mötesservering Källvik eller Veckooffer.

Vill du stödja vårt arbete? Källvik drivs helt ideellt av Equmenia och Equmeniakyrkan Söderhamn. Om du vill stödja vårt arbete kan du swisha en gåva till Equmenia Söderhamn. Märk betalningen Gåva till Källvik.