Equmenia Söderhamn

Jag antar att det händer dig också, då och då. Man läser en text och sedan kan man liksom inte komma förbi den. Jag läste en artikel i tisdags i Svenska Dagbladet som jag inte kunnat släppa. Den handlade om den kraftiga ökningen av antalet barn som misstänks för våldsbrott. Våldsbrott. …

Observera

Denna text publicerades första gången den 31 augusti, 2019. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.


Kyrkoledare Lasse Svensson ställer sig frågan vad vi som församlingar och föreningar kan göra för barn och unga i vår omgivning. På tisdag är det Äntligen tisdag! med stormöte om vårt arbete med barn och unga. Välkommen att tänka högt tillsammans.

Jag antar att det händer dig också, då och då. Man läser en text och sedan kan man liksom inte komma förbi den. Jag…

Publicerat av Equmeniakyrkan Fredag 30 augusti 2019

Jag antar att det händer dig också, då och då. Man läser en text och sedan kan man liksom inte komma förbi den. Jag läste en artikel i tisdags i Svenska Dagbladet som jag inte kunnat släppa. Den handlade om den kraftiga ökningen av antalet barn som misstänks för våldsbrott. Våldsbrott. …