Publicerat 

Källvik Sommarhem

KÄLLVIK SOMMARHEM

På väg ut mot Söderhamns vackra skärgård ligger Källvik sommarhem, som ägs och drivs av Equmenia och Equmeniakyrkan Söderhamn. Här har Du möjlighet att i en alkoholfri miljö bo vid havet, bada, fika, fiska, fira gudstjänst, motionera, lyssna på musik, paddla eller bara finnas till.

Uthyrning/bokning Hos oss kan du boka lokal, hyra stuga eller campingplats alldeles intill Söderhamnsfjärden.

Läs mer

Program I Equmeniakyrkans kalender ser du vad som händer på Källvik. En översikt över sommarens program hittar du här:

Källvikssommaren 2018

september 2, 2019
Läs mer
september 2, 2019
Läs mer
september 2, 2019
”Och ljuset lyser i mörkret och mörkret har inte övervunnit det” (Joh. 1:5)Läs mer
september 1, 2019
Lyskväll på Källvik i Söderhamns vackra skärgård. Kvällen lystes också för första gången upp av det mäktiga mångtusenscoutgjorda prismat från scoutlägret Prisma som nu fått sitt nya hem här på Källvik dagen till ära. ”LjusetLäs mer

Öppet för alla Under sommarhalvåret står Källvik öppet för alla. Hit kan du komma när du vill för att bada, fika, fiska, motionera eller bara finnas till. Under sommarsäsongen får du gärna komma hit och spela volleyboll eller fotboll, och nere vid vattnet finns en grillplats som du får låna. För allas trevnad ber vi dig att respektera några enkla förhållningsregler:

  • Grundregel: Visa hänsyn och försök lämna utrymme åt alla.
  • Grillplatsen, fotbollsplanen och volleybollplanen får inte användas under gudstjänster och andra samlingar eller när Källvik är abonnerat. Sommarens program, med tider för olika samlingar och uthyrningar, hittar du i Equmeniakyrkans kalender eller via länken ovan.
  • Grillen får inte tändas om allmänt eldningsförbud råder. (Om du har abonnerat gården, rådgör med uthyraren.)
  • Tänk på att våra toaletter normalt sett är låsta då kiosken inte är öppen.
  • Lämna platsen i minst lika gott skick som den var i när du kom. Papperskorgar finns uppsatta på flera ställen, och vid ekonomibyggnaden (närmast volleybollplanen) finns en behållare för källsortering.
  • Vi värnar om Källvik som en alkohol- och drogfri miljö. Om du röker, tänk på att visa hänsyn mot omgivningen och att inte slänga fimpar på marken.

Kiosk och café Nytt för i år (2018) är att cafeterian endast är öppet fredag – söndag 12-17 varje vecka från och med 1 juli till och med 5 augusti. Övriga dagar är endast kiosken öppen 12-17.

Betalningar I kiosken och cafeterian kan du betala kontant eller med swish. Swishnumret till Källvik och Equmenia Söderhamn är 123 212 67 53. Märk betalningen Servering Källvik eller Kiosk Källvik. På grund av höga bankavgifter ber vi dig att lägga på 1 kr vid betalningar under 50 kr.

Vid servering i samband med gudstjänster och andra sammankomster kan du också betala kontant eller med swish, men då till ett annat swishnummer: 123 629 71 47. Märk betalningen Mötesservering Källvik eller Veckooffer.

Vill du stödja vårt arbete? Källvik drivs helt ideellt av Equmenia och Equmeniakyrkan Söderhamn. Om du vill stödja vårt arbete kan du swisha en gåva till Equmenia Söderhamn. Märk betalningen Gåva till Källvik.