En välsignad jul & ett gott nytt år 2020

Observera

Denna text publicerades första gången den 23 december, 2019. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

I fredags hade vi julfest i Missionskyrkan som satte punkt för bland annat det här årets barn- och ungdomsaktiviteter, men firandet av julens budskap fortsätter i veckan.

Imorgon (tisdag 24/12) har vi julbön i kyrkan klockan 11.00 där vi får sjunga in julen och lyssna till orden om Jesus som kom till vår jord för att frälsa oss. Åsa Aulin, Alice och Maja Hillered medverkar i denna gudstjänst.

På juldagen (onsdag 25/12) har vi julotta i kyrkan med start (OBS!) klockan 8.00. Vi firar att Jesus har fötts i ord och toner. Stefan Åsander, Jan Rickardsson och Equmeniakyrkans kör medverkar. Efteråt serveras det kyrkkaffe med allsång!

Annandag jul (torsdag 26/12) kan man komma till S:ta Ragnhilds kyrka där det firas ekumenisk gudstjänst kl. 11.00. Stefan Åsander och Helena Hummler medverkar.

Med detta vill vi önska er en välsignad jul och ett riktigt gott nytt år 2020 och varmt välkomna till veckans gudstjänster.