Sommarläger tonår, Viksberg 2024

Sommarläger Viksberg 2024 är ett läger för dig som är tonåring där du får ta del av fantastiska dagar med roliga aktiviteter, bibelundervisning, kvällsmöten, gruppsamtal, egentid med Jesus och massa annat kul och viktigt! Vi vill tro att 6-8 augusti får bli höjdpunkten på ditt sommarlov, ge minnen för livet och ha en himmelsk påverkan av evigt värde. Temat för lägret är “Helige Ande”.

Anmälningslänk: https://forms.gle/6YBRzx2onCiWW4FSA

Vanliga frågor:

Vem får följa med?

Lägret är för dig som är 13-19 år (född 2005-2011).

När är lägret?

Lägret börjar kl 13:00 tisdag 6:e augusti och avslutas torsdag 8:e augusti kl 17.00.

Hur bor man?

Man sover på egna madrasser/liggunderlag på golv. Man själv står för att ha med sig sovsaker. Killar och tjejer sover i olika rum. Bra att veta är att det är utedass och inte vanlig toalett som gäller, samt att det ej finns dusch på plats. Däremot nära till badplats.

Vad kostar det?

Lägret kostar: 250 kr. Då ingår mat och olika aktiviteter vi kommer att göra. Frukost, lunch, middag, mellanmål och kvällsfika ingår. Om du har svårt att betala hela eller delar av anmälningsavgiften så kontakta ungdomsledare Petrus Eurell. Ingen ska behöva missa lägret på grund av ens ekonomiska situation. 

Vad ska man ha med sig?

Packlista

  • Oömma kläder (kläder som man inte är så rädd om utan kan bli nedsmutsade)
  • Skor för alla väder
  • Ombyten av kläder för både varmare och kyligare väder
  • Underkläder
  • Hygienartiklar (deodorant, tandborste, tandkräm etc.)
  • luftmadrass/liggunderlag, sovsäck och kudde
  • Badkläder, Handduk, solskyddsfaktor
  • Bibel, anteckningsblock och penna
  • Myggmedel
  • Vattenflaska

Hur anmäler man sig?

Anmälan sker via anmälningsformuläret som du hittar här https://forms.gle/6YBRzx2onCiWW4FSA

Efter du anmält dig betalar du din deltagaravgift på 250 kr. Betala via Swish eller Bankgiro. Märk betalningen med “Sommarläger”:

Bankgiro Equmenia Ung Södertälje: 5351-0673

Swish Equmenia Ung Södertälje: 123 143 0883

Fästingvaccin

Södertälje är ett av de områden där flest fall av TBE upptäckts senaste åren i Region Stockholm. TBE är en virussjukdom som sprids av fästingar. De flesta som smittas får lindriga besvär och blir friska efter några dagar, men upp till en tredjedel får en inflammation i hjärnan eller hjärnhinnorna. Det finns vaccin mot TBE. Se därför gärna till att vaccinera dig i god tid innan lägret för att undvika onödiga risker.

Drog- och alkoholfritt

Lägret har nolltolerans mot droger, tobak och alkohol. Om någon har med sig detta så kommer målsman kontaktas och deltagaren riskerar att skickas hem.