Söndagsskolan

Är du barn eller ung ungdom och vill lära dig mer om Bibeln och kristen tro?

Kom till söndagsskolan!

I Missionskyrkan finns två söndagsskolor – en på fredagskvällar och en på söndag förmiddag. Båda är i anslutning till gudstjänster. Den på fredag ligger samtidigt som den arabisktalande gudstjänsten och den på söndag samma tid som den svensktalande gudstjänsten.

I söndagsskolan får du chans att lära dig mer om Bibeln och dess budskap. Vi lär oss både hur Bibeln är uppbyggd, men förstås också vad Jesus vill säga oss, hur vi lever som kristna idag, vad våra kristna högtider innebär och en hel del annat som har med kristen tro att göra. Vi pysslar, ritar, gör drama som vi spelar upp i gudstjänsten, gör julspel med mera. I den äldre gruppen diskuterar vi gärna olika saker, eller tränar på att slå upp bibelord och läsa för varann. På söndagarna jobbar vi ofta i olika tema.

Söndagsskolan finns för olika åldersgrupper, från 4 år och så länge man vill vara med.

Vi har planer att skapa en tredje grupp, en grupp för tonåringar. Men vi behöver fler ledare! Skulle du vara intresserad av att vara ledare i någon av grupperna? Kontakta Karin Hillered, hennes uppgifter finnes längst ner på sidan.

Välkommen med!

Söndagsskolans ledare är:

Lilla gruppen (4-8 år) – Olivia Fränne och Alice Hillered

Stora gruppen (8-  år)- Karin Hillered (070-949 15 92) och Karolina Fränne