Bibelsamtal på lätt svenska

Obs! Ändrat från 17 april till 15 april denna vecka. Välkommen att delta i bibelsamtal på lätt svenska! Vi kommer att utgå från en utgåva av Nya testamentet, som är skriven på lätt svenska, med enklare språk och med kortare meningar. Välkommen att delta! Ingen anmälan krävs. Har du frågor? Kontakta Margareta...

Musiklek 3-ca 5 år

Välkommen tillsammans med ditt barn att sjunga och leka till musik. Vi lyssnar också till en kort, förenklad berättelse ur Barnens bibel mot slutet av musikstunden. Vi som leder aktiviteten är Beatrisa Hellström, musikledare, och Yvonne Törnros Olsson, församlingspedagog/koordinator. Efter aktiviteten finns fika, gemenskap och tid för barnen att leka tillsammans....

Kyrkokör

Ung som gammal, nybörjare som professionell har är välkommen vara med i kören! Vi sjunger en bred repertoar, allt från klassiska stycken till jazz, visor och gospelballader. Kören övar på måndagar klockan 19.30-21.00. Kontakta körens ledare Beatrisa Hellström om du vill ha mer information.    

Språkcafé

Språkcafé som vill vara en mötesplats för dig som vill träna svenska språket i tal och för dig som kan bidra till att språket får övas och gemenskap odlas. Hjälpmedel för samtal och fika finns.

Bokcirkel

”Utan tvivel” tar oss med till den fantastiska berättelsen om Rut i bibeln, grundat på bibelns text men skrivet i skönlitterär form ur författarens synvinkel. Du som läsare kommer uppmuntras att Gud alltid är trofast och tar hand om sina barn. Detta är vår sista bokcirkelträff för terminen.

Musikandakt

Varmt välkommen till den sista musikandakten för terminen, i ungdomsrummet. En stund för paus, sinnesro och eftertanke.

Eftis

Efter skolan verksamhet för barn ca 7-9 år. För att anmäla ditt barn till verksamheten och för mer information kontakta Yvonne Törnros Olsson

Café almen

Samlingarna inleds med en psalm och läsning av text för kommande söndag i kyrkoåret. Därefter lyssnar vi till dagens gäst som är Marlene Eskander med ämnet "Varför behövs läsfrämjarinstitutet?" Vid fikaborden får vi sedan tillfälle till gemenskap och fika. Samlingarna avslutas med en psalm.

Barnkör övning

Barnkören Kort & Gott tillhör Equmenia Ung i Södertälje och har varit aktiv i många år. Vi sjunger allt från ballader till pop/rock, men med ett kristet budskap. Någon gospel kan dyka upp också! För att börja i kören behöver du vara minst 5 år och kunna sitta någorlunda stilla...

Bibelsamtal

Är du nyfiken på bibelns fantastiska innehåll? Vill du få en djupare förståelse för texterna? Välkommen studera bibeln tillsammans med oss! Samtalen leds av Pastor Johnny Jonsson, med lång erfarenhet av undervisning på Teologiska högskolan i Bromma där pastorer och präster utbildas.

Prenumerera på kalendern

Du kan prenumerera på kalendern i ditt kalenderprogram, exempelvis Google Kalender eller Outlook och få uppdateringar automatiskt.

När du blir tillfrågad måste du ange följande URL för att prenumerera på alla händelser:

Kopierad!