Publicerat 

Lediga tjänster

 

Var med och forma Skårekyrkans nya team!

Skårekyrkan ligger i centrala Skåre, strax utanför Karlstad. Vi vill vara en kyrka för människor i alla åldrar och livssituationer genom hela livet. Fokus ligger på vårt stora barn- och ungdomsarbete, och församlingen består av drygt 300 medlemmar.

Vi söker:

pastor och föreståndare

samt

ungdomsledare

 

I Skårekyrkan vill vi se på varandra med goa ögon. Vi vill att du ska brinna för mötet med människor i församlingen, lika väl som Skåreborna som inte har sina rötter i kyrkan.

I tjänsterna ingår att predika, tonår på fredagar, konfirmationsarbete, gudstjänster utarbetade tillsammans med ungdomar, scout, äldrearbete, dagledigträffar, diakonal omsorg och annat som hör församlingslivet till. Dessa uppgifter fördelas inom tjänsterna utifrån personlighet, erfarenheter och kompetens.

Vi erbjuder två tjänster på 100% vardera, men andra önskemål kan diskuteras. I ungdomsledartjänsten ser vi gärna en driven person med ungt sinne som vågar släppa fram galna idéer ibland. Tillträde sker efter överenskommelse.

Hör gärna av dig till Christina Rodestedt, 079-335 15 95 eller Jonas Haglund, 070-310 86 62 för mer information.

Välkommen med din ansökan innehållande CV, personligt brev och referenser till ansokan.skarekyrkan@gmail.com. Ansökningar hanteras löpande.