Musikliv

Musikliv

Tycker du att det är roligt att sjunga, få nya vänner, hitta glädjen i musik och gemenskap med andra? I Equmeniakyrkan finns ett rikt musikliv av olika slag. Alla är välkomna att vara med, du behöver inte vara medlem i någon av våra församlingar eller engagerad på något annat sätt. Vår verksamhet är öppen för alla.
För mer information kontakta musikledare Jenny Henningsson 073-776 37 65.

Advents- och julkonsert

Projektkören

Det finns mycket glädje i musik, och körsång skapar både upplevelser och gemenskap. Några förkunskaper krävs inte men viss notläsningsförmåga och körvana underlättar. Har du svårt att få tid varje vecka så uppmanar vi dig att vara med i projektkören! Det är ofta upplagt som kortare projekt inför olika helger och högtider, och avslutas med sång i gudstjänsten eller en konsert i kyrkan. Välkommen att höra av dig om du är intresserad av att sjunga med oss.
Kontakta Jenny Henningsson 073-776 37 65

Kören

Lovsångsbandet

Lovsång är vårt hjärtas tillbedjan av vår skapare! Känslorna får livsutrymme genom det man sjunger. Det blir lovsång när vi vänder oss till Gud. När du aktiverar ditt inre för tillbedjan. Det som först och främst sker är att Gud blir upphöjd. Det får konsekvenser. Han får platsen som alltings centrum, skapare och Herre.

Vi framför vår musik i församlingens gudstjänster. Vi blir gärna fler, så gillar du att sjunga eller spela får du gärna höra av dig till oss!
Kontakta Stefan Curenstam 076-791 82 12

Musikliv

Musik

Musik ska delas ‐ möjligheten att spela tillsammans med andra är kanske det roligaste med att spela ett instrument. Det är så vi skapar musikaliska band mellan varandra. Är du intresserad av att spela finns möjlighet att delta i kompet, spela till psalmer eller att spela instrumentalt på någon Gudstjänst.
Kontakta Jenny Henningsson 073-776 37 65

Instrument

Instrumenten i kyrkan är till för att användas i församlingens verksamhet. Har man frågor kring dessa frågar man Jenny Henningsson 073-776 37 65.

Musikliv

CD-bröderna

Vi tränar inte för ofta utan så sällan som möjligt. Vi tycker istället om att sjunga upp direkt. Gamla fina läsarsånger till gitarr. Det har hänt, någon enstaka gång, att vi blivit kallade att sjunga på annan ort. Då har vi övat innan. I alla fall en gång. Är du 40+ är du välkommen med i vårt glada gubbgäng!
Kontakta Magnus Nydén 070-301 61 10

CD-bröderna