Söndagsskolan

Söndagsskolan


Vi är ett glatt gäng barn i åldern ca 4 – 13 år. Vi börjar våra samlingar i gudstjänsten och går sedan gemensamt ner till söndagsskolan och fortsätter. I söndagsskolan får barnen kunskap om Bibelns berättelser, blandat med pyssel och aktiviteter. Söndagsskolan innehåller också mycket sång och lek. Barn behöver näring för att växa och utvecklas – inte bara i kraft och styrka i kroppen, utan också i sin alldeles egna relation till Gud. Kontaktperson Lars-Johan Svedberg mobil 070-674 30 67.

Söndagsskolan


Söndagsskolan träffas på söndagar i anslutning till församlingens Gudstjänst. Genom lek, sång, pyssel och andra aktiviteter pratar vi om Bibelns budskap. Ofta börjar våra samlingar med att en ledare berättar eller läser något från Barnens bibel och tillsammans försöker vi fundera över hur Jesus vill att vi ska leva våra liv idag. Därefter brukar vi göra någon aktivitet, pyssla, sjunga eller leka och fika tillsammans.

Söndagsskolan


Vi har haft lite olika teman under terminerna. En termin gjorde vi en musikal som vi sedan framförde för församlingen, en annan termin pratade vi om Bibelns hjältar. Vissa populära aktiviteter återkommer såsom lammutflykt, sommarfest på Tre Björkar och höstterminens julfest med luciatåg. En söndag gick vi till Lillkyrkan och hade en gudstjänst som barnen själva planerat. 

Välkommen på Söndagar kl 10.00!

Söndagsskolan