Vårt ungdomsarbete

Scout


Equmenia (tidigare SMU) är en av Sveriges större ungdomsorganisationer. Varje vecka träffas närmre 60 000 barn, ungdomar och ledare över hela landet. Söndagsskola, scouting, sång och musik, idrott, skapande verksamhet, läger, konfirmation och internationellt engagemang är något av vad Equmenia erbjuder.

Söndagsskolan


Equmenia är Sveriges största kristna barn- och ungdomsorganisation. Vi står för all verksamhet för barn och unga i Equmeniakyrkan. Equmenia vill vara en organisation där barn och unga får växa i gemenskap med varandra och Jesus.

Scout

equmenia Smålandsstenar

Equmenia i Smålandsstenar har kontakt med ett stort antal barn och ungdomar. Verksamheten är uppdelad i olika grupper. Söndagsskola för dig mellan 4-13 år, spårarscout för dig i åk 2-3, upptäckarscout för dig i åk 4-6 och äventyrarscout och utmanare för dig i åk 7 och uppåt. För dig som är tonåring har vi ”Hemma” från åk7 och uppåt, konfirmation från åk8 och husförsamlingar/ cellgrupper för både killar och tjejer som träffas olika kvällar.

Barnfestivalen

Barnfestivalen skum


Vi vill skapa en meningsfull vardag för barn och unga där de får växa som individer men även i sin tro. På hemsidan kan du läsa mer om våra olika aktiviteter och grupper.

Scout