Laddar för en måndag

Observera

Denna text publicerades första gången den 17 oktober, 2010. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Sitter och förbereder morgondagen i Stockholm. Dock lite sliten efter två dagars sammanträde. Men ett bra sammanträde var det! Jobbat vidare med strategisk plattform, kollat på tidsplan och förberett kommande sammanträde då alla styrelser möts och GF ansvarar för en gemensam sittning mellan 12 och 15, typ, lördagen den 13 november i GBG.
Morgondagen innebär först ett möte med MK´s ledning i Sverige, dvs Kyrkostyrelsens ordförande Elisabeth Englund och biskopens ställföreträdare distriksföreståndare Bimbi Ollberg. Skall samtala om vem  som representerar i olika sammanhang, hur man ser på anslutning till nya kyrkan och hur man jobbar med församlingsbesök etc.
Efter lunch skall vi ha en första träff med remissvarsgruppen. Ann, Håkan, Olle och jag skall lägga upp arbetet för kommande månader och inte minst lära känna varandra lite.
Kvällen skall tillbringas på THS och då ansluter också broder Marklund. Träff med studenter väntar och jag hoppas på ett bra samtal. THS känns som en viktig plats och märkligt nog har jag aldrig varit där. Så det är verkligen dags.
Men det är i morgon det…


Kan meddela Peter, Christian och andra att vi i helgen ändrat förslaget till vision någon genom att lägga till ett ”där”, vilket förvandlar kyrkan från aktör till plats i förvandlingsdramat. Tack för hjälpen!


”En kyrka för hela livet där mötet med Jesus Kristus förvandlar dig och världen”


/Lasse