Nominera till ”Ickevåldspriset i Martin Luther Kings anda”

En person som arbetar för fred och rättvisa. För ett bättre samhälle. En person som visar solidaritet med sina medmänniskor och som finner inspiration i ickevåldets ideal. Senast den 10 oktober kan du nominera till ”Ickevåldspriset i Martin Luther Kings anda” för 2015.

Observera

Denna text publicerades första gången den 3 september, 2014. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

En person som arbetar för fred och rättvisa. För ett bättre samhälle. En person som visar solidaritet med sina medmänniskor och som finner inspiration i ickevåldets ideal.

Tänker du på någon speciell som fyller denna beskrivning? Då kan du nominera den personen till ”Ickevåldspriset i Martin Luther Kings anda” för 2015.

mlk_460_cr

Håll Martin Luther Kings dröm leva vidare i Sverige. Var med och påverka.
Den tredje måndagen i januari firar vi Martin Luther Kingdagen. Ett pris delas ut till någon som arbetat i Martin Luther Kings anda.  Huvudorganisationerna bakom Martin Luther King-dagen och priset är EqumeniakyrkanKristna Fredsrörelsen och Sveriges kristna råd.
Nominera
prisnominering.martinlutherking@skr.org
Nomineringstiden pågår fram till  10 oktober 2014.Läs mer på martinlutherking.se »