APG29 har landat i Mexiko City

Nu på söndag den 29 januari är det i Mexiko City invigningsgudstjänst för Apg29.

De svenska ledarna reste till Mexiko i onsdags och eleverna reser idag fredag.

Skolan kommer att ha sin bas i Mexiko City och därifrån utgår skolans praktik till församlingar i närområdet och andra delar av landet.

Profilen på vårterminens skola i Mexiko är migrationsströmmarna från söder till norr. Migrationen i den här delen av världen för med sig liknande utmaningar och mänskliga umbäranden som vi ser kring Medelhavet.

Vill du följa vårens skola i Mexiko lite närmre gå in på Instagram och följ acts29discipleschool

En svensk elev som deltog i en av de tidigare Apg29-skolorna i Mexiko skrev bland annat detta efter avslutad skola:

”Att beskriva allt som hänt inom mig och allt som påverkat mig under dessa tre månader på ett A4-papper är en ren omöjlighet. Jag hoppas kunna få ner några av de saker som har hänt inom mig och som gör att jag är inspirerad och taggad att leva för Gud i varje andetag i mitt liv här i kalla Sverige.”

Var gärna med i bön för Apg29 Mexiko under hela våren!

Ulrika Morazan

Biträdande internationell chef och Latinamerikasamordnare