Laddar Evenemang

← Tillbaka till Evenemang

Region Mitt

433453

okt 2020

Pionjärträff

1 okt 18:00 - 20:30
Åsängekyrkan, Valbovägen 150
Valbo,81833
+ Google Map
Vit blomma i motljus

Vi vill träffa dig och drömma tillsammans! Längtar du efter att samtala om nya...

Vi vill träffa dig och drömma tillsammans! Längtar du efter att samtala om nya sätt att göra Jesus känd? Längtar du efter att få möta människor som bär på en längtan att få sprida evangeliet? Har du en dröm om att kanske grunda en ny församling? Pionjärrådet i Region Mitt är alldeles nystartat och vill träffa dig som är nyfiken på församlingsgrundande arbete och pionjära utmaningar. Vi ses i Åsängekyrkan i Valbo. Kom kl 18 för dropin-soppa. Programmet börjar 18:30.…

Mer information »

INSTÄLLT: Regionfest på två ställen!

10 okt
Betlehemskyrkan Gävle, Waldenströmsplan 1
Gävle,Sverige

Tyvärr är detta evenemang inställt pga av den rådande situationen. Lördagen den 10 oktober...

Tyvärr är detta evenemang inställt pga av den rådande situationen. Lördagen den 10 oktober bjuder vi in varandra till regionfest för församlingar och föreningar i Region Mitt. Festen blir på två ställen samtidigt, välj den plats som passar dig själv bäst. Brunflo Missionskyrka, Jämtland Betlehemskyrkan Gävle, Gästrikland Båda ställen kommer att bjuda på fika, mat, samtal och gudstjänst. Båda kommer att ha barn och unga i fokus. Mer info kommer snart!

Mer information »

INSTÄLLT: Regionfest på två ställen!

10 okt
brunflo missionskyrka, Bäckvägen 4
Brunflo,83433

Tyvärr är detta evenemnag inställt pga den rådande situationen. Lördagen den 10 oktober bjuder...

Tyvärr är detta evenemnag inställt pga den rådande situationen. Lördagen den 10 oktober bjuder vi in varandra till regionfest för församlingar och föreningar i Region Mitt. Festen blir på två ställen samtidigt, välj den plats som passar dig själv bäst. Brunflo Missionskyrka, Jämtland Betlehemskyrkan Gävle, Gästrikland Båda ställen kommer att bjuda på fika, mat, samtal och gudstjänst. Båda kommer att ha barn och unga i fokus. Mer info kommer snart!

Mer information »
+ Exportera evenemang