Barnkördagen blir VÅRROPET

Barnkördagen kommer i år hem till dig och din grupp! Istället för att ses och lära oss nya sånger tillsammans, kommer materialet (noter, ljud- och filminspelningar) finnas på nätet som en inspirationskälla för dig som barnkörledare. Det kommer att finnas tillgängligt under hela vårterminen och du som körledare väljer själv vilka sånger du tror kan passa för din grupp. Om du vill kan du också använda de ljud- och filminspelningar som finns för att visa och inspirera dina barnkörsångare!

Om detta låter intressant för dig och din kör kontakta sangarforbundet@equmeniakyrkan.se för anmälan. Då får du mer information om hur du får tillgång till materialet, samt ett första tips på en sång du kan använda i din kör!

Bilda och Sångarförbundet sponsrar originalnoter till dig som körledare. För att du och din kör ska kunna vara med i VÅRROPET behöver du endast betala en deltagaravgift  på 100 kronor. Sista anmälningsdag är 7 mars.

Vi vill på det här sättet stötta barnkörledare med ny repertoar och inspiration och också påminna barnkördeltagarna att det finns fler barnkörer runt om som längtar efter att ses och sjunga tillsammans!