Beach Church – bönebrev

Var med och be för det arbete som Beach Church gör. De har precis skickat ut årets första bönebrev till församlingar med anställda beachpastor och till de som anmält intresse att vara med och be för Beach Church.

BEachkonfa på Beach Church

Tacksägelseämnen

Beachkonfan!!!

Förra omgången hade vi tio konfirmander, när vi drog igång årets grupp i dec hade vi 16 – och nio av fjolårets går dessutom ”fortsättningskonfa”. Konfirmanderna träffas fyra helger i Falköping och avslutar med en vecka på Bödagården på Öland.

Gudstjänst och spel

I Göteborg har vi kommit igång med gudstjänst och spel varannan fredag kväll förutom lunchbeachen på måndagar.

Böneämnen

Life groups

Be för de Life groups (smågrupper där man äter, samtalar, ber och spelar) som regelbundet träffas i Södertälje, Göteborg och Linköping. En blandning av kristna och ännu inte troende. De har precis startat en ny termin. Be för en öppning att kunna få igång ett arbete även i Malmö.

Beachpastorer

Beachpastorerna Tomas Arvidson (övergripande + Göteborg/Falköping), Oskar Nyström (Södertälje) och Markus Löveborn (Göteborg). Nu är vi inte längre i samma pionjärstadium som tidigare och får mindre bidrag. Be att vi kan finansiera deras verksamhet i alla fall.

Kongoresa

I februari reser beachpastor Markus Löveborn och dubble Sverige Tour-vinnaren Simon Bohman till Kongo, Kinshasa och vårt beachvolleyprojekt. Ledarträning och inspiration står på programmet.

Kafélokal

I Göteborg får vi inte längre hyra den kafélokal för gudstjänster vi haft på fredagskvällar. Be att det löser sig med ny lokal.

Linköping

Vi söker fortfarande efter en nyckelperson för Linköping.

Falköping

Att vi hittar vägar att utöka arbetet i Falköping, dit förmodligen några av våra konfirmander kommer att flytta till hösten för att gå på volleybollgymnasiet.

Sommarens läger

Att vi hittar volontärer för sommarens läger och turneringar och att vi når ut med vår marknadsföring av sommarens aktiviteter, inte minst den Alpha-kurs för föräldrar vi har parallellt med konfa-lägret på Öland.

Vill du vara förbedjare för Beach Church?

Skicka ett e-post till akebeachaid@gmail.com så får du då och då ett nyhetsbrev från Beach Church med information om arbete, tacksägelseämnen och böneämnen.