Equmeniakyrkans region öst och Nicaragua | v. 33

Så låt oss be 

Och tacka, Gud för Region Öst. Tack för sommarens läger och tack för barn och ungdomsgrupper som startar nu. Jesus, kom med närhet, frid och kraft till ledare som ger av tid och engagemang. Låt din frid komma till oss och låt frihet och rättvisa bli tydligt i vår tid.  

Jesus Kristus, vi ber för församlingarna inom Moravakyrkan i Nicaragua. Sådana som finns sedan länge och de som bildats nu i år. Vi ber om din ledning för växt och fördjupning. Vi tackar dig för längtan att göra dig känd, trodd, älskad och efterföljd.  

Heliga Ande, vi ber om din läkande vind över hela jorden. Tack för skapelsens underbara skönhet och din visdom som väver livets alla trådar. Lär oss leva så enkelt att andra helt enkelt kan leva. 

Amen 

På hjärtat med Karin Wiborn är Equmeniakyrkans bönepodd. Tillsammans med Karin följer vi Equmeniakyrkans förbönskalender och ber för det som för stunden är aktuellt i vår förbönskalender. Podden finns där poddar finns och ett nytt avsnitt kommer varje tisdag morgon. Detta är bönen som Karin bad i veckans podd.