Högtid – en podcast om kristna helgdagar

En podcast om de kristna helgdagarna. Varför firar vi just idag? Pelle, George och Elin tar hjälp av Equmeniakyrkans evangelister för att stanna upp vid de röda dagarna i kalendern.

Podden finns där poddar finns, bland annat här nedan och på Spotify. Välj att prenumerera på podcasten i din poddspelare så missar du inte när ett nytt avsnitt dyker upp.

Tacksägelsedagen

Tacksägelsedagen
Högtid

 
 
00:00 / 29:18
 
1X

Britta Hermansson pratar om Tacksägelsedagen. Vad är vi tacksamma för? Elin och George träffar Equmeniakyrkans evangelister och djupdyker i de röda dagarna.

Heliga trefaldighet

Heliga trefaldighet
Högtid

 
 
00:00 / 25:18
 
1X

I dagens avsnitt: Liselotte J Andersson pratar om Heliga trefaldighet. Dagen då vi firar treenigheten.Vad är det vi firar egentligen? Elin och Pelle träffar evangelister och djupdyker i de röda dagarna.

Pingst

Pingst
Högtid

 
 
00:00 / 34:41
 
1X

I dagens avsnitt: Lena Bergström pratar om Pingsten. Kyrkans födelsedag och en högtid där Anden står i centrum.Vad är det vi firar egentligen? Elin och Pelle träffar evangelister och djupdyker i de röda dagarna.

Kristi himmelsfärd

Kristi himmelsfärd
Högtid

 
 
00:00 / 30:56
 
1X

I dagens avsnitt: Britta Hermansson pratar om Kristi himmelsfärd. En högtid som handlar om att Jesus får oss att bli sedda, älskade och utvalda.Vad är det vi firar egentligen? Elin och Pelle träffar evangelister och djupdyker i de röda dagarna.

Bönsöndagen

Bönsöndagen
Högtid

 
 
00:00 / 27:42
 
1X

I dagens avsnitt: Liselotte J Andersson berättar om böndagen och om hur vi kan hälsa på hos oss själva.Vad är det vi firar egentligen? Elin och Pelle träffar evangelister och djupdyker i de röda dagarna.

Påskdagen

Påskdagen
Högtid

 
 
00:00 / 40:09
 
1X

I dagens avsnitt: Marcus Olsson tar med oss till påskdagens uppståndelse.Vad är det vi firar egentligen? Elin och Pelle träffar evangelister och djupdyker i de röda dagarna.

Långfredagen

Långfredagen
Högtid

 
 
00:00 / 29:13
 
1X

I dagens avsnitt: Liselotte J Andersson tar med oss till korset och långfredagen.Vad är det vi firar egentligen? Elin och Pelle träffar evangelister och djupdyker i de röda dagarna.

Skärtorsdagen

Skärtorsdagen
Högtid

 
 
00:00 / 25:31
 
1X

I dagens avsnitt: Lena Bergström tar med oss till en påskmiddag som igen annan.Vad är det vi firar egentligen? Elin och Pelle träffar evangelister och djupdyker i de röda dagarna.

Palmsöndagen

Palmsöndagen
Högtid

 
 
00:00 / 24:39
 
1X

I dagens avsnitt: Britta Hermansson tar med oss genom Palmsöndagen.Vad är det vi firar egentligen? Elin och Pelle träffar evangelister och djupdyker i de röda dagarna.

Intro

Intro
Högtid

 
 
00:00 / 1:54
 
1X

Varför firar vi just idag? Pelle och Elin tar hjälp av Equmeniakyrkans evangelister för att stanna upp vid de röda dagarna i kalendern.