Nyårsläger IDream

Publicerat 

logga

Äntligen!! Nu är anmälan till årets nyårsläger IDream öppen!

Självklart vill du hänga med på nyårsläger i Hemavan, det är ju ett måste! Vi kommer leka, äta god mat, åka skidor, ha bibelstudium, spexa, fyrverkerier, andakter, skratta, träffa nya och gamla vänner och mycket mer! Det kommer bli ett härligt läger med fokus på självkänsla och identitet, drömmar och framtiden. Men, först till kvarn gäller! Vi har ett begränsat antal platser (100 st) så anmäl dig direkt!

Aktiviteter

Självklart kommer vi att ha en mängd olika aktiviteter, det är inte bara skidåkning som gäller! Du kan åka med oavsett om du brukar åka i pistade backar eller hellre vill satsa på musik eller någon annan aktivitet.

På kvällen blir det bibelstudium, kvällsspex och andakt. Har du något instrument, som du även kan spela på, får du gärna ta med det.

Vem får följa med?

Lägret är för dig som går i 7:an och uppåt.

Vad kostar det?

För dig som bor i Region Nord kostar lägret 2095 kr om du är medlem i en Equmenia-förening. För icke-medlemmar är priset 2195 kr. I priset ingår mat, boende och resa med Länstrafikens bussar. Är du osäker på om du är medlem? Fråga din ledare.

För dig som inte bor i Region Nord kostar lägret 1845 kr om du är medlem i en Equmenia-förening. För icke-medlemmar är priset 1945 kr. I priset ingår mat och boende. Resan arrangerar och betalar du själv.

Vi tillämpar syskonrabatt vilket innebär att första syskonet betalar fullt pris och övriga syskon 50%. Detta anges i anmälan.

Anmälan

Den 12/11 kl. 12.11 kan du börja anmäla dig. Ingen anmälan gäller före det datumet eftersom platserna är begränsade och det skall vara lika för alla. Du anmäler dig själv genom att fylla i webbformuläret som kommer upp som länk här på sidan. I mitten av december får alla deltagare mer information hemskickad med bl.a. busstider och packningslista.

Anmäl dig här! Sista anmälningsdag lördag 5 december!

Betalning/Avgift

Regionen fakturerar dig personligen. Om din förening har valt att bidra med delar eller hela lägeravgiften får du själv kontakta din ledare som i sin tur meddelar detta till regionanställda.

Anmälan är bindande. Om du inte kommer på lägret faktureras du ändå en anmälningsavgift på 300 kr.

Vill du hjälpa till som ledare?

Det har tidigare år varit ett högt tryck på ledarfronten och maxantalet på nyårslägret är 100 deltagare. Vi kan därför inte garantera att du genom din anmälan har fått en plats. Du är oerhört viktig i din roll som ledare, men tyvärr måste vi prioritera ledare som åker för föreningar med många deltagare.

Ledardag 7 november
Som ledare vill vi att du prioriterar ledardagen, 7 november kl. 10-17, Skellefteå Missionskyrka. Vi pratar om ledarskap och planerar aktiviteter m.m. inför lägret. Vi kommer äta lunch och fika tillsammans, detta till ett självkostnadspris. I övrigt kostar inte dagen något extra. Vet du redan nu om att du inte kan vara med, meddela detta i din anmälan. När du anmält dig får du mer information om ledardagen.

Anmälan för ledare

Du anmäler dig som ledare via länken här: Ledaranmälan IDream

Efter anmälan får du mer information kring ledardagen och om att vara ledare på läger.

Frågor?

Kontakta föreningsutvecklare Marta Karlsson, 070-678 72 61