Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.
28 sep 19:00 - 21:00

Digital Missionsträff

Till er som är eller vill bli kontaktperson i Region Mitts internationella råd.

Redan 2017 fick församlingarna i Region Mitt en uppmaning att utse kontaktpersoner. Ett cirka 25-tal har funnits på listan och brev har gått ut ca tre gånger om året.
Starten ledde till ett Missionsråd i Regionen som kan stimulera och informera sin lokala församling. Nu önskar vi i rådet möta kontaktpersonerna via ett Zoom-möte inom kort, den 28 september kl 19.00. Mötet ska bl a följa upp hur ni som kontaktpersoner upplever ert uppdrag och vilken feed-back ni vill ge Missionsrådet. /Ulf Hållmarker, ordf.

Vi möts på denna länk: hZoom
Meeting ID: 850 4771 8541

Vi har en internationell gäst med oss. Det är Ossman Fajardo, församlingsplanterare i Spanien Vår samarbetspartner i Spanien är Federación de Iglesias Evangélicas Independientes de España – FIEIDE. FIEIDE är mån om missionsarbetet i det egna landet och under början av 2000-talet har över hälften av alla församlingarna vuxit. De som inte gör det vill man på något sätt hjälpa.

FIEIDE har ett antal ”missionspunkter”, platser där man har startat verksamhet som så småningom kan bli en ny församling. Det är en av dessa vi får höra berättas om.