Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.
28 juni, 2023 16:00 - 2 juli, 2023 12:00

Ensro ihop

logga Ensro ihop

Där två eller tre är samlade i mitt namn är jag mitt ibland er (Matt 18:20) och vi tror dessutom att där några går ihop och gör något så blir det så mycket mer än om var och en gör det för sig.

Välkommen med till Ensro ihop –  ett läger för alla åldrar, dagar som vi gör ihop, som blir det vi formar dem till. I en grundstruktur finns frukost, morgonbön, tid för aktiviteter, lunch, fika, eftermiddagssamling, middag, aftonbön.

Och vad skulle du vilja bidra med?
Vila & ro, träningspass, djupdykning i Bibeln, kanotfärd, plask & bad, skapande, spelhörna, utflykt, musik, hantverk. Eller har du idéer för kvällsprogram, vill delta i livsnära samtal…

Boende

Vi bor i stugor eller rum på Ensro lägergård eller i egen husvagn, eller eget tält. Detta kryssar ni i när ni anmäler er. Mer om gården finns att läsa här

Kostnad

Tack vare att lägret görs i samverkan med Bilda och Equmenia Mitt, som hjälper till med hyran av gården betalar ni en summa för maten. Lägret kostar lite olika beroende på ålder på barnen.

0-3 år gratis
4-9 år 400 kr
10-17 år 600 kr
vuxen 800 kr

Faktura skickas ut i början på juni till den mejladress du anger i anmälningsformuläret och ska vara betald när lägret börjar.

Kontaktpersoner

Planeringsgrupp är Per Knutsson, Jessica Elnefred, Rebecca Brodin, Elina Skarin mfl
Kontakt: Jessica Elnefred

Anmälan

Anmälan är nu stängd.