Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.
9 nov 18:30 - 21:00

Församling för alla generationer – digitalt kvällsseminarium

Equmeniakyrkan är den del av nätverket Jesus till Barnen. I våras deltog vi från Equmeniakyrkan och Equmenia på konferensen som anordnades av dem. Där fick vi bland annat lyssna till Rachel Turner. Något som var otroligt inspirerande! Nu har du möjlighet att vara med på en digital samling där bland annat Rachel Turner finns med! Vi hoppas att många vill vara med!

Rachel Turner är senior lecturer vid Institute for Children, Youth and Mission och grundare av “Parenting for Faith”. Hon är författare till flera böcker och i september kommer hennes första bok på svenska “Det krävs en kyrka för att fostra en förälder” (Libris). Rachel bor i Harrogate i Storbritannien med sin man Mark och sin son i Harrogate. Med sin härliga humor, bibelnära undervisning och stora erfarenhet av att arbeta med alla generationer, ledarskap och föräldraskap blev hon mycket uppskattad på årets Jesus-till-barnen konferens.

Anmäl dig här >

Om kvällen

Hur ser det ut en vanlig söndag i din församling? Förhoppningsvis möter du människor i många olika åldrar, från bebisar till pensionärer. Församlingen är en helt unik plats där generationer samlas under samma tak. Har du tänkt på att varje generation faktiskt är en gåva till gemenskapen? Och att varje generation också har ett helt unikt bidrag till helheten? Så hur kommer vi från att vara på samma plats till att bli viktiga för varandra?

Nätverket Jesus till barnen bjuder in till en digital samling där vi tillsammans med tre inspirerande talare får vända och vrida på dessa frågor för att ta steg vidare till fördjupade relationer mellan generationer. Vi riktar oss särskilt till dig som är församlingsledare med ansvar i en lokal församling, antingen frivilligt eller anställd. Det spelar ingen roll hur långt er församling kommit i processen. Du kan delta själv eller tillsammans med hela ledningen. Deltar ni som hel grupp finns möjlighet till egen bearbetning under samtalstiden.

Program

18.15 Drop in
18.30 Välkommen och intro
18.40 Församling för alla generationer – varför är det viktigt?
18.55 Tid för kort reflexion i grupper
19.10 Församling för alla generationer – tre perspektiv för bearbetning av kvällens talare
20.00 Kort paus
20.10 Samtal och process i grupper (i din anmälan väljer du en av tre former)
20.50 Avslutning

Anmäl dig här >