Laddar Evenemang

  Alla evenemang

  • Det här evenemanget har passerat.

Församlingsmusikerdygn

14 Sep 08:00 - 16 Sep 17:00
Equmeniakyrkan
Musik
Kreativa uttryck

Välkommen till Församlingsmusikerdygn 14-16 september

Varje höst i september bjuder Equmeniakyrkan in till en mötesplats för församlingsmusiker och ideella musikledare i våra församlingar.

I år pågår Svenska Kyrkans Kyrkomusiksymposium i Uppsala samma helg som vi har planerat att ses, så i år förlägger vårt musikerdygn till Uppsala och deltar i Kyrkomusiksymposiet.

Så här beskriver Svenska Kyrkan och Sensus vad det kommer att handla om:

”Den 14 -16 september är det dags för ett nytt kyrkomusiksymposium – årets mötesplats för kyrkomusiker över hela landet och unikt forum för samtal kring de stora framtidsfrågorna. Är streamad gudstjänst framtiden? Vem bestämmer över kyrkomusiken? Måste vi ha utbildade kyrkomusiker? Är kyrkomusikens funktion som bärare av evangelium osynliggjord?

Här kan du läsa mer om innehållet https://www.svenskakyrkan.se/kyrkomusiksymposium

Kyrkomusiksymposiet kostar 3100:- om man anmäler sig före 2  maj. Equmeniakyrkan bjuder på den anmälningsavgiften, som förutom seminarier och konserter även täcker några luncher och en festkväll på Uppsala slott. Du bestämmer själv hur mycket du kan och vill vara med på. Om man anmäler sig efter 2 maj kostar det lite till, som man i så fall själv får stå för.

Du anmäler dig själv på sidan ovan. Betala fakturan du får från Sensus, ta en kopia på den och skicka/maila till mig tillsammans med uppgift om kontonummer och bank där du vill ha deltagaravgiften insatt, dvs ditt eget eller församlingens konto beroende på vem som lagt ut för deltagaravgiften.

Adressen är

Equmeniakyrkan

Att. Lena Wohlfeil

Box 14038

167 14  Bromma

eller

lena.wohlfeil@equmeniakyrkan.se

Resa och boende betalar du eller din församling, som vanligt. Kyrkomusiksymposiet har förhandlat fram fördelaktiga hotellpriser för den som behöver boende i Uppsala. Se deras hemsida för rabattkoder.

Vi vill förstås ses som grupp också. Därför äter vi lunch tillsammans

fredag 14 sept  kl. 12.00-13.30 i Uppsala konsert & kongress.

Vi ses vid entrén på insidan av ytterdörrarna, nedanför den stora rulltrappan.

Lördag 15 sept  ses vi på samma ställe kl. 12.00-14.00.

Frågor? Ring mig på 08-58003122 eller maila lena.wohlfeil@equmeniakyrkan.se

 

Varmt välkommen till årets lite annorlunda församlingsmusikerdygn!

Plats:

Uppsala domkyrka
Domkyrkoplan
Uppsala,75310Sverige