Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.
9 september, 2023 20:30

Konsert med Samuel Ljungblahd och Bodekull Gospel & Jazz Orchestra

bodekulla-gospel-konsert-samuel

Välkommen på konsertkväll fylld av glädje, energi, spontanitet och innerlighet med Samuel Ljungblahd och Bodekull Gospel & Jazz Orchestra!

Till den här konserten är alla välkomna, men på grund av det stora intresset och det förändrade säkerhetsläget i Sverige så behöver alla som vill gå på konserten boka en biljett (biljetterna är gratis).

Observera dock att detta bara gäller de som inte är anmälda som deltagare eller ombud till konferensen då konserten ingår i konferensenprogrammet. Personer under 15 år behöver heller inte boka biljett. Övriga behöver alltså boka en biljett nedan.

Vi får lyssna till flera av gospellegenden Andraé Crouchs mest kända låtar arrangerande för storband, gospelkör och solister. Medverkar gör dessutom flera av Sveriges främsta gospelsångare; Anna Weister Andersson, Kristoffer Lignell, Oskar Briland, Pernilla Sandahl, Hanna Forsberg och Kristina Talajic. Kvällen leds av Lasse Svensson, kyrkoledare i Equmeniakyrkan och Hanna Forsberg, musikledare i Equmeniakyrkan Helsingborg. Fika finns att köpa.

Konserten är en del av Kyrkokonferensen 2023 >

Evenemangsbild: Bodekull Gospel & Jazz Orchestra, fotograf: Kaj Aalto