Laddar Evenemang
3 maj 09:30 - 15:00

Kursdag My Life Workshop

Logga för My Life Workshop

My Life Workshop är en kurs som fokuserar på det som är unikt med dig: din berättelse, din längtan, dina ambitioner och önskningar. Under kursens gång kommer du lära dig mer om dig själv och upptäcka att Gud är ännu mer intresserad av dig och ditt liv än vad du själv är.  

Utforska ditt liv tillsammans med andra 

Kursen pågår under 6 veckor och introducerar kristen tro på ett sätt som en sekulär person kan relatera till. I stället för att börja med Gud börjar kursen med att vi reflekterar över våra egna liv. Genom att göra det förstår vi också mer och mer av att Gud vill ha med våra liv att göra. 

Grunden för samtliga träffar är MyLife-kartan, ett arbetsblad där våra liv kartläggs. Varje träff i MyLife ger nya pusselbitar och ökar insikterna. Varken den som håller i kursen eller deltagarna själva, vet hur kartan kommer att se ut när den är klar. 

För mer information om MyLife, se denna informationsfilm: https://vimeo.com/721022570  

Kursdag för blivande handledare 

Nu har du chansen att bli kurshandledare för My Life Workshop. Region Öst arrangerar en kursdag på Södra Vätterbygdens folkhögskola, Jönköping, i samarbete med studieförbundet Bilda. Kursdagen hålls den 3 maj. Dagen startar 09:30 och slutar 15:00, lunch äter vi på folkhögskolan. 

Föreläsare på kursen är Klas Eriksson, pastor i Equmeniakyrkan och tidigare samordnare för församlingsgrundande arbete i region Stockholm.

Avgift: 950 kr – i avgiften ingår rättigheten för er församling att få tillgång och använda er utav det digitala kursmaterialet. Lunch och fika ingår också i avgiften.
Avgiften faktureras till respektive församling.

Anmälan görs här, senast 23 april.


TILL ANMÄLAN


Frågor/kontakt

Daniel Åkerblad
församlingsutvecklare Region Öst
daniel.akerblad@equmeniakyrkan.se


Bilda