Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.
19 apr 18:00 - 21 apr 13:00

Möte: Mission

motemission

För dig som är intresserad av internationellt arbete och mission – och vill utveckla det engagemanget – erbjuder Equmenia och Equmeniakyrkan vägar framåt. Varmt välkommen till Möte: Mission – mötesplatsen för dig som vill leva missionellt, växa i lärjungaskap och ta ditt internationella engagemang vidare.

Möte: Mission

Möte:Mission är Equmenia och Equmeniakyrkans återkommande mötesplats och missionskonferens för dig som har ett intresse, hjärta och engagemang för mission. Vi vill samlas kring Guds mission för att djupdyka i stora och små frågor, möta varandra och söka Gud i samtal, i gudstjänster och kring fikaborden.

En mötesplats för dig som vill inspireras, utmanas, växa och umgås med andra som också vill leva helhjärtat med mission och lärjungaskapet i centrum. Här träffas blivande och tidigare missionsvolontärer, apg29are, idrottsvolontärer, den som längtar ut i världen och den som brinner på hemmaplan.

Möte: Mission våren 2024

MÖTE:MISSION 19-21 April 2024 i Gävle

Temat för vårens mötemission är Ora et labora.

Temat Ora et labora kommer att genomsyra helgen som kommer att handla om fred, internationell och nationell mission samt att be och att arbeta. Vi kommer ha ett otroligt lovsångsband och fantastiska predikanter och gudstjänster.

Välkomna till en helg med gemenskap och där vi får utvecklas och inspireras tillsammans!

All info och anmälan finns på hemsidan: Möte:Mission – Equmenia