Laddar Evenemang
14 aug - 19 aug

On the move – Kyrkokonferens-24

On the move

I augusti har Equmeniakyrkan den stora glädjen att vara värdar för World Methodist Conference i Göteborg! Konferensens tema är On the move och vill utmana och påminna om att vi som kyrka är i rörelse och att vi är det tillsammans! Samtidigt tar vi detta unika tillfälle i akt att integrera Equmeniakyrkans kyrkokonferensförhandlingar som en del av ”On the move”. Detta innebär att vi kommer att ha gudstjänster, seminarier och andra aktiviteter tillsammans med alla deltagare på konferensen varvat med våra egna kyrkokonferensförhandlingar.

Välkommen med på en unik händelse där ungefär 1500 människor från olika metodistsamfund från hela världen kommer till oss och Svenska Mässan i Göteborg! Tillsammans möts vi till mäktiga gudstjänster, intressanta bibelstudier, spännande seminarier och mycket annat.

Konferensen On the move startar onsdag den 14 augusti kl 19.00 med invigningsgudstjänst och avslutas söndagen den 18 augusti kl 10.00 med en gudstjänst som kommer innehålla sändning och nattvard men också ordination av diakoner och pastorer inom Equmeniakyrkan.

Anmälan

Anmälan till konferensen öppnar under våren.

Mer information läggs löpande upp här >