Publicerat 

Månadsgivare – autogiro

 

 

Bli  månadsgivare

FÅ EN TYGKASSE

En tygkasse som förändrar liv

Tack för att du stödjer Equmeniakyrkans gemensamma arbete, i Sverige och i andra länder varje månad. Det gör att vi kan arbeta ansvarsfullt och långsiktigt.
Manadsgivare16_talong_frams2
Foto: Peter Hoelstad

Som månadsgivare får du en tygkasse sydd av t ex Odette, Esperance, Séraphine, Rigobert – eller någon av de sjutton sömmerskor som syr tygkassar åt oss i Kongo Kinshasa. De utbildar i sin tur nya unga sömmerskor i vår samarbetskyrkas yrkesskolor. Tack för att du är med och förändrar liv. Du ger fler möjligheten att klara livet och få framtidstro i Kongo Kinshasa – och på många andra platser i världen där vi och våra samarbetskyrkor arbetar för förändring och utveckling. För oss är det själva hjärtpulsen i vår tro. Vill du bli månadsgivare – och få en tygkasse?

Eller

Enligt nya EU-direktiven ska antalet plastpåsar halveras i Europa. I Sverige ska vi gå från 80 per person och år – till 40. Med tygkassen i fickan, ryggsäcken eller handväskan klarar vi det! Och vi blir mer klimatsmarta på kuppen. Så sys våra liv samman med systrar och bröder i världen. Tillsammans kan vi mer.

 

Bli månadsgivare – få en tygkasse! Som månadsgivare stöder du hela Equmeniakyrkans viktiga arbete i Sverige och i andra länder. Det gör att vi kan arbeta långsiktigt. Och du får en klimatsmart tygkasse, sydd av 17 sömmerskor i Kongo Kinshasa som tack.       (0:40)

Maj Andersson, sömmerska i Kinshasa
Tack att du är månadsgivare! Du får en tygkasse som sys av 17 sömmerskor i Kongo Kinshasa. Följ med hem till en av dem; Maj Andersson i Ngiri Ngiri i Kinshasa.
(2:36)

Odette Mpemba, sömmerskelärare i Kinshasa
Tack att du är månadsgivare! Du får en tygkasse som sys av 17 sömmerskor i Kongo Kinshasa. Följ med hem till en av dem; Odette Mpemba i Ndjili i Kinshasa.
(2:18)

Bli månadsgivare och få en tygkasse sydd med kärlek

Tack för att du vill bli månadsgivare och stödja Equmenia­kyrkans arbete i Sverige och i andra länder varje månad. Det gör att vi kan arbeta långsiktigt och ansvarsfullt. Och du fattar beslutet som sedan fungerar automatiskt. Ett enkelt sätt att ge.

Manadsgivare16_talong_frams2Gör så här

Fyll i talongen, vik ihop och posta
– så kommer den fina och klimatsmarta tygkassen hem till dig.

Ladda ner talongen

Du behöver inget frimärke men vi behöver din signatur. Så kom ihåg att skriva under innan du postar ditt medgivande.

Mer information
Har du frågor är du välkommen att höra av dig till
Inger Ågren
inger.agren@equmeniakyrkan.se
08 – 580 031 12