Nu är vi på turné!

Observera

Denna text publicerades första gången den 14 oktober, 2011. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Ja, så känns det under några veckor i oktober och november. Gemensam Framtids ledning och ansvariga/deltagare i olika arbetsgrupper besöker 21 olika platser och bjuder in till ”regionala mötesplatser”. Vi har läst en hälsning från Matfors redan.

Jag var i veckan  i Nässjö. Tänk att en vanlig tisdagskväll i oktober (då dessutom svenska herrlandslaget i  fotboll spelar en viktig (?) match), samlas ca 75 personer för att prata om framtidsfrågor kring regioner, inriktningsfrågor och equmenia! Vi får ta med oss synpunkter och önskningar från den – och alla andra – samlingar ,  i vårt arbete med att forma det gemensamma.

Välkomna till Gävle i morgon och kommande mötesplatser, som du hittar under www.equmeniakyrkan.se

En annan höjdpunkt var dagens välkomstfika med equmenia. De har nu flyttat in i Ekumeniska Centret och blir ”närmaste grannar” till Gemensam Framtid. Vi ser fram emot inspirerande och utmanande samarbete!

/Ann-Sofie Lasell