Ny böneguide

Ny upplaga!
Böneguiden är en succé. Hela upplagan tog snabbt slut men vi gör ett nytryck. Så alla ni som skickat in beställningar kommer att få Böneguiden skickad via post snarast möjligt!

Observera

Denna text publicerades första gången den 8 november, 2012. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Gemensam Framtid ger ut böneguide
lagom till första advent 2012

Ny upplaga
Böneguiden är en succé. Hela upplagan tog snabbt slut men vi har gjort ett nytryck. Så alla ni som skickat in beställningar kommer att få Böneguiden skickad via post snarast möjligt! Och du som inte beställt den kan göra det här.

En ny kyrka och ett nytt kyrkoår. Och snart är det adventstid som kan ge goda möjligheter till inre förnyelse och fokus på honom, som är centrum både för vår kyrka och vårt julfirande – Jesus Kristus.

Därför kommer nu lagom till advent en uppföljare till ”Böner och blad” som Gemensam Framtid gav ut under kyrkans stora fasta, våren 2012. Häftet, ”Jesus – en böneguide i juletid” är skrivet av pastor Liselotte J Andersson.

Ur förordet:

Advent är en glädjens tid och en beredelsetid, kyrkoårets ‘lilla fasta’. Det kan kännas ovant och obekvämt att lyfta fram fastans betydelse den tid på året när konsumtion och överflöd firar triumfer, men utan fasta ingen riktig fest. Det vi försakar kan bli bröd på andras bord. Hemligheten är att praktisera ‘det lilla måttet’, att hitta heliga vanor som passar vanliga människor och som vi kan hålla fast vid utan att slå knut på oss själva. Förutom en reflektion över varje söndags tema under adventstiden, finns också samtalsfrågor.

Beställ nu!

Jesus – en böneguide i juletid kostar 10 kr/st när man köper 10 ex eller fler (inkl. porto). Enklast och billigast är därför om din församling beställer. Men även privatpersoner kan beställa enstaka häften för 20 kr/st (inkl. porto). Vi behöver din beställning senast 27 november 2012, helst via e-post till bestallning@gemensamframtid.se

Beställningstalong »

Ladda ner böneguiden som pdf »