Ölandskonfa 2021

Ölandskonfa

Ett sommarläger på Klintagården

Om Ölandskonfa

Öladskonfa är ett tvåveckors sommarläger på Öland. Lägret riktar sig både till konfirmandgrupper och enskilda ungdomar.  Det spelar ingen roll varifrån du kommer eller om du är aktiv i en kyrka eller ej  – alla är varmt välkomna!

Det finns ett fåtal platser kvar inför sommaren 2023!

Anmäl dig längre ner på sidan

Vår önskan är att konfirmationslägret ska ge dig en möjlighet att stanna upp, fundera och samtala om frågor och ämnen som rör livet och den kristna tron.

Vi vill skapa en positiv miljö där inga frågor är för små eller för stora. Det handlar om att få testa och utforska vem Jesus är.

Du kommer också att träffa nya vänner från hela landet.

Allt detta gör vi genom undervisning, gemenskap, fritidsaktiviteter och andakter.

Ölandskonfa 2023

25 juni – 9 juli 2023

För vem?

Årets konfirmationsläger riktar sig till dig som är född 2007 och 2008, det vill säga du som slutar 8:an eller 9:an till sommaren 2023.
Det spelar ingen roll varifrån du kommer eller om du är aktiv i en kyrka eller ej  – alla är varmt välkomna!

Tid & Plats

Lägret pågår två veckor mellan 25/6-9/7 2023 på Klintagården, Köpingsvik Öland.

Kostnad

Deltagaravgiften är 7500 kronor (med reservation för eventuell justering på grund av mat- och energikostnader). I priset ingår boende i 4-6-bäddsrum, mat och fika som äts på gårdens restaurang m.m. Inga andra kostnader tillkommer i samband med lägret.

Anmälan

Anmälan är nu öppen! Anmälan är öppen 1 oktober till 1 mars, men antalet platser är begränsat, principen först till kvarn gäller. Anmälan är öppen några dagar extra, endast fåtal platser kvar!

Formuläret fylls i en gång för varje deltagare. En bekräftelse på anmälan skickas till den mailadress som anges här i början av formuläret. Formuläret ska fyllas i av deltagarens vårdnadshavare.

 

Våren 2023, efter att anmälan har stängt, kommer en anmälningsavgift tas upp. Om någon annan än deltagarens målsman ska stå för lägeravgiften (till exempel en församling eller konfirmationsgrupp) så ska detta meddelas senast 1 mars 2023.

Ölandskonfa – to be continued

För dig som gick Ölandskonfa sommaren 2021 och 2022

Ölandskonfa år 2 och 3

År 2 och 3 är en fortsättning och en fördjupning på år 1. Det är en möjlighet för dig som känner att det finns mer som du vill veta och upptäcka i den kristna tron. Du kommer få lära dig mer om Bibelns texter, men också få chans att fundera ännu mer över de stora, små, och svåra frågorna som rör livet.

Eftersom vi känner varandra från år 1 förra året tror vi att vi kan dela ännu mer av våra funderingar, tankar och frågor. Tanken är att undervisningen ska ha ännu mer karaktär av interaktion med er, era funderingar och tankar.

Du kommer också att få hjälpa till med aktiviteter ibland, och möjlighet att prova på ledarskap om du vill.

Självklart ska vi också ha en hel hög med roliga aktiviteter, schyssta sommarbad och kvällsandakter m.m!

Deltagaravgiften för år 2 och 3 är 5300 kronor (med reservation för eventuell justering på grund av mat- och energikostnader). I priset ingår boende i 4-6-bäddsrum, mat och fika som äts på gårdens restaurang m.m. Inga andra kostnader tillkommer i samband med lägret.

Anmälan till Ölandskonfa år 2 och år 3 görs här nedanför. Anmälan är öppen 1 oktober till 1 mars, men antalet platser är begränsat, principen först till kvarn gäller. Tänk på att du måste ha gått Ölandsonfa 2021 eller 2022 för att kunna delta.

Kontakt och arrangörer

Lägret arrangeras av Equmeniakyrkan Region Öst, Södra Vätterbygdens Folkhögskola och flera församlingar som är en del av Equmeniakyrkan Region Öst. 

Sara Lundman

Sara Lundman

Föreningsutvecklare Equmenia Öst

073-740 83 57

sara.lundman@equmenia.se