Regionspersonalen

Matilda Alling har nu gått på föräldraledighet. Vi välkomnar med stor glädje Josefin Gunger in i arbetslaget, som vikarie för Matilda fram till oktober. Josefin är redan känd i regionen och är väl insatt i våra föreningars situation och behov eftersom hon varit ordförande i Equmenias regionstyrelse och handledare för Ska’ut och mer därtill: läs Josefins presentation nedan.

Klas Eriksson är tjänstledig på 70% för tjänst i lokal församling till och med sista december, men jobbar fortsatt 30% med samordning av församlingsgrundande arbete i regionen. För att stärka upp arbetet med pionjära initiativ lånar vi under 2022 Richard Lundgren på 50% från Region Öst.

Hela arbetslaget och våra kontaktuppgifter hittar du här: https://equmeniakyrkan.se/stockholm/#kontakt

Josefins presentation:

Nu har eminenta Matilda Alling gått på föräldraledighet och jag, Josefin Gunger, kommer att ta över hennes plats i arbetslaget på region Stockholm fram till och med september. Jag är socionom i botten och har varit engagerad inom Equmenia och tidigare SMU under lång tid. Jag har varit både ledare, kårchef och ordförande i lokalförening, är ska’ut-handledare, har suttit med i scoutstag, har suttit i Equmenia Stockholms styrelse i 4 år varav 3 år som ordförande och har varit med och planerat flertalet av de återkommande arrangemang som finns i regionen. Jag hoppas att den erfarenheten tillsammans med mina kollegors erfarenhet ska kunna komma alla fantastiska föreningar inom Equmenia Stockholm till del och att vi ska kunna stötta er att göra det ni är bäst på, att bedriva verksamhet och finnas där för barn och unga i vår region. Tveka inte att höra av er om ni har några frågor eller vill diskutera något. Kontaktuppgifter och övrig info gällande regionen hittar ni som vanligt på https://equmenia.se/stockholm och https://equmeniakyrkan.se/stockholm

Hoppas vi hörs!

Josefin Gunger