Se hit alla sångsugna medarbetare!

Vi planerar en resa till Skottland och vill att just du följer med och bildar en kör.

Den nya kyrkan behöver en kör bland oss medarbetare därför att det är så roligt och inspirerande att sjunga tillsammans! Så fundera inte utan häng på erbjudandet!

Det är planerat att vi ska öva på söndagen efter gudstjänsten i kyrkokonferensen den 20 maj och en söndag – måndag i september. Resan är tänkt mellan den 26-29 oktober då vi besöker olika församlingar i Skottland.

/Gemensam Framtids medarbetarkör

Om körresan till Skottland:

Nu börjar allt lägga sig till rätta med tider och stunder för övning och resa. För att vi ska veta om vi blir någon kör hör av er till Anna-Greta O Berggren eller skriv i konferensen på Skutan för medarbetarkören. Sista anmälningdag är den 7 maj. Vi behöver vara minst 20-25 st för att det ska bli något.

Övning kommer det att bli söndagen den 20 maj i Baptistkyrkan i Linköping kl.13-16.

Nästa övning blir den 16-17 september som kommer att vara i Immanuelskyrkan i Stockholm. Vi träffas på söndag kväll i Enebykyrkan, Enebyberg i Danderyd för att gå igenom praktiska saker kring resan och bara umgås.

Resan är planerad den 26-29 oktober till Skottland, Edinburgh där vi kommer att besöka olika församlingar och möta de medarbetare som arbetar i området. Vi kommer att bo på Ibis i Edinburgh och var och en ordnar resan själv dit. Mer tips om det kommer när vi vet vilka som kommer med.

Sprid detta vidare så vi blir många som följer med!

Du som vill följa med eller är intresserad av att få veta mer hör av dig till:

Anna-Greta O Berggren
0565-920 07 eller 070-488 06 36
ago.berggren@telia.com eller på skutan.