Tåg, som omväxling…

Observera

Denna text publicerades första gången den 7 oktober, 2010. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Är på väg till Sthlm för samtal med några personer om hur informatörsfunktionerna inom GF skall fungera. Det är en så viktig del av processen att det verkligen tarvar mycket funderande. Håller också på att utreda om man kan göra en ”månadens GF-film” som är info om vad som händer och hur vi ligger till i processen. Idén kom på en remissverkstad i Alvesta i förra veckan. Mer idéer tas tacksam emot!
Annars åligger det nog oss alla att dela med oss av information och skaffa information. Fortsatt är det så att om det finns tex regionala samlingar eller medarbetarsamlingar där ni vill att GF på något sätt finns med så försöker vi självfallet lösa det – frågan är fri!

Via hemsidan www.equmeniakyrkan.se har tills idag bara knappt 50 svar inkommit men jag skulle tro det är som med allt annat att man jobbar bäst under press… 15 oktober gäller.

/Lasse