Veckans program – kurs i kodord

Observera

Denna text publicerades första gången den 16 augusti, 2010. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Nu börjar jag ana veckans konturer än mer tydligt och det ser verkligen ut att bli en trevlig vecka.
Under dagen blev det inte så mycket läst som jag hoppats. Dels berodde det på att allt annat tog sån tid (bland annat blev jag intervjuad för Sändebudet) men också på att skrivaren här hemma bröt ihop under det massiva trycket.
Frukta icke – var icke förfärad, ty i morgon åker jag till S:t Jakob där skrivaren är van. Så läsdagen blir i morgon.

Onsdagen blir också lite läsdag men då skall det också bytas bromsar på bilen och spelar med Kjell i Kungsbacka.
På torsdag drar veckans turné igång med avfärd från Kungsbacka station 7:27 för att vara framme i Lidköping kl 10:01. Där skall jag träffa min gode broder Anders Marklund som både ni och jag kommer lära känna allt mer under denna resas gång. Efter en dag med honom drar jag vidare till Sthlm kl 17:20 och ankommer där kl 20:50 (skriver så detaljerat så hustrun inte kan säga att jag inte informerat henne – kom på att jag nog måste tipsa henne om denna blogg). Fredagen ägnas åt olika samtal och skapande av kontakter troligen både på T8 (kodord för Missionskyrkans huvudkontor som ligger på Tegnérgatan 8 i Sthlm) och EC (kodord för Ekumeniska centret där Baptistsamfundet har sitt huvudkontor).
På kvällen drar jag vidare till UCL (kodord för Utbildningscentrum Lidingö) där det under lördag-söndag är styrelsemöte för GF (det kanske minst hemliga kodordet som alltså betyder Gemensam Framtid).
Söndag em kl 16:10 avfärd från Sthlm till Kungsbacka där jag landar 20:00.

/Lasse