Viktig information för medarbetare

Uppdaterad Information från Medarbetarstyrelsen i Region MItt

Som vi tidigare aviserat kommer vi ställa om våra träffa med anledning av pandemin.

Det har skett en förändring på datum för samlingen i maj som är förlagd till Bänkåsviken utanför Sundsvall. Vi har flyttat den till den 27 maj eftersom det var en nationell föreläsning, “Equmeniakyrkan läser”, det datum då vi ursprungligen tänkte ha samlingen. Se mer information nedan.

21 april Årsmöte för medarbetarförbundet

Mötet kommer ske via webben på Zoom. Länk, dagordning och handlingar kommer att sändas ut separat.

Vi börjar dagen kl 10:00 med fikahäng över nätet och kl 11:00 börjar årsmötet och vi tror att vi ska kunna avhandla det på en timme.

25 maj på Vikarbygården utanför Rättvik 

27 maj på Bänkåsviken utanför Sundsvall.

Vi anordnar två fysiska mötesplatser för våra medarbetare i regionen då vi får grilla och vara utomhus för samvaro och samtal. Vi börjar kl 12 och räknar med att det ska vara slut senast 16. Du får själv ta med dig det du vill äta. Vi kommer att stå för grillplats och fika till eftermiddagen. Man kan välja att vara med på den plats som passar bäst eller om man vill komma och vara med vid båda tillfällena. Vi får hoppas att vädret inte blir allt för dåligt, men som goda scouter får vi konstatera att det inte finns något dåligt väder… 

Notera det datum som passar dig och anmäl gärna här om du kommer delta så vi vet hur mycket kaffe / te som ska fixas. Anmälan: HÄR

Medarbetardagar till hösten

Vi hoppas och tror att vaccinering har kommit så långt att pandemin är under kontroll till hösten. Det gör att vi skissar på en idé med medarbetardagar 7-9 september. Notera dessa datum redan nu så att du har dem med i din planering. Vi tror det är viktigt att kunna få några dagar för påfyllning, särskilt som det kommer finnas stora förväntningar på verksamheterna i våra församlingar om vi kommer att kunna mötas under mer normala förhållanden till höst. Upplägget blir det samma som vi tänkte för samlingen i april. Du kan finna mer information på regionens hemsida och vi har redan nu öppnat för anmälningar. Sista anmälningsdag är nu 8 augusti. 

Med hopp om nya tider och nya möjligheter.

För medarbetarstyrelsen

Lars Söderlund / ordf