Föreningsutvecklaren har ordet

Publicerat 

Hej!

Jag heter Matilda och är föreningsutvecklare för Equmenia Region Stockholm. Jag tänkte passa på att beskriva mig själv lite och vad min tjänst betyder för er.

 

Som föreningsutvecklare finns jag tillgänglig för alla Equmeniaföreningar i regionen. Det innebär att ni kan kontakta mig om ni har frågor om er förening. Ni kanske är en ny styrelse som vill ha stöttning i hur man kan lägga upp styrelsearbetet på ett bra sätt. Det kan vara frågor kring bidrag och verksamhetsredovisning eller kurser av olika slag.

Utbildningar jag kan hålla i er förening:

Trygga Möten, Alla barn är lika olika, Styrelseutbildning, Föreningsutvecklingsarbete, 10 sätt att hålla andakt med mera.

Har ni några andra frågor om er förening eller om regionens arbete så kontakta mig gärna.

 

Mina kontaktuppgifter hittar ni HÄR