Nationella insamlingen 24 april

Möten som förvandlar

Bön- och insamlingsdag nationella arbetet

24 april

Trots att det är krig i Europa arbetar Equmeniakyrkan vidare. Inte minst just nu behöver evangelium, hopp och ljus delas genom att vara kyrka, erbjuda möten mellan människor och med Gud själv. Lite längre ner på sidan finner du goda exempel i några filmer som du gärna får dela vidare.   

För detta arbetet behöver vi varandra, vi behöver tillsammans ta ansvar för varandra och helheten så att lokala församlingar som behöver stöd kan få det. Med din gåva är du med och stöttar vårt gemensamma, nationella arbete som skapar resurser för våra församlingar. Oavsett hur stor eller liten den är. Varmt tack för att du är med och bidrar! 

Ge en gåva - logobricka

Ge en gåva till nationella insamlingen

Tack för att du är med och stödjer insamlingen. Din gåva gör skillnad!

Swish: 900 32 86
Bankgiro: 900-3286

Vad går pengarna till?

Det nationella arbetet inkluderar församlingsutveckling, utbildning, musik, migrationsarbete, evangelisation, församlingsgrundande och så mycket mer.

Insamlingsfilm

I årets insamlingsfilm får du en inblick i det stöd församlingar får genom insamlingen. Filmen går att ladda ner för att visa under gudstjänst och dela på sociala medier.

Inspirerande filmer från projekt som fått nationellt stöd

Material till församlingen

Här finns material som ni i församlingen kan använda inför bön- och insamlingsdagen.
(Högerklicka på filen och välj att ladda ner/spara.)

bönekedjan

Nationell bönekedja

Vem ber ni för i år?

Equmeniakyrkan har omkring 600 församlingar runt om i Sverige. De knyts samman i en stor bönekedja över hela landet där varje församling har en församling att be för. Någon annan församling ber samtidigt för er! Hör gärna av er till församlingen som ni är satta att be för och fråga vad deras behov är just nu.

I samband med bön- och insamlingsdagen för det nationella arbetet i Equmeniakyrkan så är nu bönelistan uppdaterad. Se vilken församling ni ber för, och vem som ber för er i år!

Mötesserie 2022

Evangelisternas mötesserie

21-24 april

Efter förra årets succé med evangelisternas mötesserie i samband med insamlingen till vårt gemensamma nationella arbete satsar vi återigen på en mötesserie som kommer sändas digitalt i våra kanaler. Mötesserien kommer livesändas från Hönö Missionskyrka 21–24 april.

Medverkande

Gudstjänsterna kommer ledas av våra evangelister i Equmeniakyrkan och ramas in med musik och vittnesbörd. Musiken står Michael Jeff JohnsonJeanette Alfredsson, Evangelistkvartetten och Anna-Maria Toftgård för.

Se mötesserien tillsammans

Vi vill uppmuntra er att se mötesserien tillsammans i församlingen och planera in sändningarna i kalendern. Ladda gärna ner affischen i materialsektionen. Längst ner finns plats att skriva var just ni samlas!