Laddar Evenemang
9 sep 20:00 - 22:00

Relationskursen online

äktenskapskursen

Under 7 måndagar med start i september via zoom finns möjligheten att vara med på Relationskursen – en kurs för alla par som önskar stärka sin relation.  Vissa par går kursen för att långsiktigt investera i sitt förhållande, andra vill ta itu med mer specifika utmaningar. Oavsett erbjuder kursen viktiga verktyg och praktiska idéer som hjälper dig att bygga en relation som varar hela livet. Kursen är framtagen av Alpha Sverige

Måste vi vara kristna och gifta?
Relationskursen är baserad på kristna principer men utformad för alla par med eller utan kyrklig bakgrund, och ni måste inte vara gifta för att gå kursen, den passar lika bra för par i samboförhållande.

Hur ser en typisk kväll ut?
Kursen består av sju tillfällen. Kvällarna varvas med föredrag med enkla uppgifter som ger varje par möjlighet att enskilt samtala om kvällens ämne. Varje pars integritet respekteras. Det förekommer inga gruppredovisningar och ingen behöver säga något om sin relation eller vilka frågor man arbetar med.

Vad innehåller kursen?
Rubrikerna för de olika tillfällena är: Stärka bandet, Kommunikationens svåra konst, Hantera konflikter, Förlåtelsens kraft, Familjedynamik, Bra sex, Kärlek i praktiken.

Anmälan och kostnad
Kursen är gratis, men varje par behöver 2 stycken manualer. De går att köpa här >

Anmäl dig här

Frågor?
Har du frågor är du välkommen att kontakta Ida-Maria Brengesjö, ida-maria.brengesjo@equmeniakyrkan.se.

Material
Ladda ner flyer >
Ladda ner bild till sociala medier >