Medarbetare möttes i Göteborg

Över hundra pastorer, diakoner och ungdomsledare från region Väst möttes nyligen i Tabernaklet, Göteborg, till en av många uppskattad dag omkring temat kropp, själ och ande.

Observera

Denna text publicerades första gången den 31 mars, 2015. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Över hundra pastorer, diakoner och ungdomsledare från region Väst i Equmeniakyrkan möttes nyligen i Tabernaklet, Göteborg, till en av många uppskattad dag omkring temat kropp, själ och ande. Tanken med dagen var att om man ska kunna vårda andra människor måste man också vårda sig själv. I tre olika pass fick vi lyssna till Jalle Ahlström, pastor och samtalsterapeut, tala om att vårda sin själ, Hans Weichbrod, präst i Svenska kyrkan och ledare för OAS-rörelsen i Sverige, talade om anden och Evy Palm, välmeriterad långdistanslöpare, intervjudades av Anders Marklund om hennes karriär och vad man bör tänka på när det gäller att vårda sin kropp. Anders Marklund höll ihop dagen som också gav tillfälle till goda möten med både kollegor och Gud

Medarbdag 1     Medarbdag 2     Medarbdag3

(Bilder: Emanuel Georgsson)