Rastplats Överås

Från och med i höst kommer Överås att inbjuda alla intresserade till andakter, andlig vägledning, själavård, retreat och öppna samtalskvällar med kända och okända gäster omkring existentiella frågor. Det är pastorerna Liselotte J Andersson, Åke Samuelsson och Britta Hermansson som ansvarar för dessa samlingar.

Observera

Denna text publicerades första gången den 3 augusti, 2015. Den kan därför innehålla information eller ståndpunkter som är inaktuella. Den finns tillgänglig på hemsidan för arkivändamål.

Rastplats-overas-400                                                                                                                                                                                                   Från och med i höst kommer Överås att inbjuda alla intresserade till andakter, andlig vägledning, själavård, retreat, föreläsningar och öppna samtalskvällar med kända och okända gäster omkring existentiella frågor. Det är pastorerna Liselotte J Andersson, Maria Fässberg Norrhall och Britta Hermansson som ansvarar. Läs mer på vår hemsida.